The Body Shop rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till The Body Shop för 2024. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • PENGAR TILLBAKA
 • 50 kr + Upp till 7,5 % tillbaka hos The Body Shop!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos MyBonus får du Upp till 7,5 % tillbaka på ditt köp hos The Body Shop. Som ny medlem får du dessutom 50 kr i extra bonus på första köpet!

  Upp till 7,5 %

Rabattkod hos The Body Shop fungerar så här

The Body Shop har länge varit mångas förstahandsval när det kommer till naturliga skönhetsprodukter som hudkrämer, parfymer och smink. För dig som också älskar deras produkter kan du nedan hitta mängder av smarta rabattkoder. För att utnyttja en kampanjkod hos The Body Shop gör du så här:

 1. Hitta ett erbjudande nedan som du gillar.
 2. För att se rabattkoden trycker du på ”Visa rabattkod”, kopiera den sedan.
 3. Gå vidare in till erbjudandet eller kampanjen hos The Body Shop.
 4. Shoppa det du vill ha och gå sedan till kassan.
 5. På betalsidan finns det en ruta under ”Rabattkod”, fyll i den kod du fick från oss.
 6. Priset kommer då sjunka och du får rabatt på dina produkter.
 7. Gratulerar! Du har handlat fina grejer hos The Body Shop till bra priser!

The Body Shop Rabattkod

Bra för djur och natur

För dig som bryr dig om vår planet och våra djur är The Body Shop ett utmärkt ställe att köpa in dina skönhetsprodukter hos. Företaget grundades -76 i Brighton i södra England och erbjuder smink och skönhetsprodukter som är etiskt framställda. Bland annat arbetar bönderna och leverantörerna under rättvisa förhållanden. Några av produkterna du kan köpa hos The Body Shop är:

 • Kroppsprodukter som Body Butter
 • Smink som Foundation
 • Rengöringsprodukter som bland annat ansiktsmasker och peeling


Handla dina favoriter till bättre priser

Från oss kan du ständigt hitta smarta rabattkoder och kampanjer hos The Body Shop. Det är enkelt att utnyttja dessa för att få ett bättre pris. Nu kan du alltid handla billigare!

Gå till The Body Shop→
 • Utgångna kampanjer

  • 50% rabatt på smink!

   Hos The Body Shop får du nu en rabattkod som ger dig 50% rabatt på smink, vid köp av två! Rabattkoden gäller på den billigaste varan och gäller fram tills jul.

  • 10% rabatt på presentkorgar!

   Just nu får du en rabattkod som ger dig 10% rabatt på den billigaste presentkorgen på din beställning!

  • 20% rabatt hos The Body Shop!

   The Body Store har nu släppt en rabattkod som ger dig 20% rabatt på den billigaste varan! Så passa på att fynda bland fantastiska produkter redan idag! rabattkoden gäller fram tills jul så passa på! Gäller ej på presentkorgar.

  • 3 för 2 på Reaprodukter!

   Nu har The Body Shop dragit igång slutspurten på sin årliga vinterrea! Just nu får du 3 produkter till priset av 2 på alla reaprodukter!

  • 25% rabatt hos The Body Shop!

   Äntligen är de fredag och detta firar The Body Shop med att ge dig 25% rabatt på valfri produkt! Erbjudandet gäller endast idag så passa på och glöm inte att ange rabattkoden!

  • 20% rabatt hos The Body Shop!

   Alla Hjärtans Dag börjar närma sig och för att fira detta så får du nu 20% rabatt på en presentförpackning eller produkter! För att ta del va erbjudandet anger du rabattkoden i kassan!

  • 5% rabatt hos The Body Shop!

   The Body Shop har släppt en rabattkod som ger dig 5% rabatt på hela din beställning!

  • Gåva på köpet!

   Här får du tag i en rabattkod som ger dig en gåva när du beställer för 150 kr eller mer hos The Body Shop! Rabattkoden anges i kassan och gäller så långt lagret räcker!

  • 20% rabatt hos The Body Shop!

   Äntligen är det helg och det firar The Body Shop med att ge 20% rabatt på hela din beställning! Så passa på att fynda bland fantastiska skönhetsprodukter till ett kraftigt reducerat pris!

  • 25% rabatt på smink!

   Med The Body Shop’s nya rabattkod får du 25% rabatt på billigaste varan när du fynda smink! Ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet!

  Erbjudanden

  Här presenterar vi aktuella erbjudanden och kampanjer från The Body Shop och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya erbjudanden och vi lägger stor vikt på att dem ska vara aktuella. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Tänk på att vissa erbjudanden endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!