Verisure

Här hittar du färska kampanjer till Verisure för 2023. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Verisure...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Verisure, tidigare Securitas Direct, är Sveriges mest installerade hemlarm.

Gå till Verisure→
 • Utgångna kampanjer

  • Upp till 3000:- rabatt!

   Kampanjpris på hemlarm från Verisure! Just nu får du upp till 3 000 kronor rabatt - klicka dig vidare och räkna ut ditt pris i dag!

  • Räkna ut ditt pris!

   Räkna ut ditt pris på hemlarm från Verisure direkt online!

  • 2 000 kronor rabatt!

   Verisure kan erbjuda dig ett hemlarm med inbrottslarm, brandskydd och många tillvalsprodukter. Just nu får du dessutom 2000 kronor i onlinerabatt på verisure.se!

  • 4495 kr rabatt på hemlarm

   Just nu är det kampanj på hemlarm med ZeroVision rökgenerator.

  Erbjudanden

  Här presenterar vi aktuella erbjudanden och kampanjer från Verisure och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya erbjudanden och vi lägger stor vikt på att dem ska vara aktuella. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Tänk på att vissa erbjudanden endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!