Hem & Antik

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Hem & Antik för 2021. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Hem & Antik...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Inredning + antik = sant

Hem & Antik prenumerationHem & Antik är en för Sverige unik tidning där inredning och antikviteter går hand i hand. Inrednings- och antikmagasinet är landets första av sitt slag och lockar läsare som med gammalt och nytt vill skapa sin egna personliga stil. 

Få inspiration om hur du skapar ett trivsamt, klassiskt och personligt hem. Få kunskap och idéer, läs reportage om vackra hem och miljöer med hänförande bilder och få shoppingtips. Varje nummer är fullspäckat för att du ska kunna förverkliga din inredningsdröm!

Prenumerera på Hem & Antik

Som prenumerant på Hem & Antik får du hem ett färskt nummer varannan månad. Här ovan hittar du de senaste erbjudandena på inrednings- och antikmagasinet.

För mer läsning om klassisk inredning, antikviteter och anrika miljöer kan vi tipsa om Gods & GårdarGård & Torp och Lantliv.


Hem & Antik erbjudande Hem & Antik tidning

FRÅGOR OCH SVAR

Vilken typ av premie brukar ingå?

De vanligaste premierna som du hittar hos Hem & Antik är antingen något till hemmet, som skålar eller glas, eller exempelvis hudvård.

Hur stor blir min besparing?

Hur mycket pengar som du sparar beror på vilken prenumeration med premie som du väljer, men det är inte ovanligt att det handlar om kring 500 kronor jämfört med om du hade köpt samma produkt i butik.

Vad kan jag läsa om i Hem & Antik?

Hem & Antik handlar om inredning och antikviteter, och passar dig som vill få inspiration till att skapa ett hem med en blandning av gammalt och nytt.

 • Utgångna kampanjer

  • 3 nr + skål Ostindia 129 kr

   3nr av Hem & Antik + vacker skål “Ostindia” från Rörstrand för endast 129 kr + porto!

  • Skål från Rörstrand på köpet!

   Välj mellan 3 eller 5 nummer av Hem & Antik och få en retroskål från Rörstrand! Du får 3 nummer för endast 139 kronor och 5 nummer för 199 kronor.

  • 3 nr + Rörstrandsmuggar

   Nu får du tre nummer av Hem & Antik samt två fina muggar från Rörstrand för endast 159 kronor + porto.

  • 3 nr för 139 kr

   Just nu får du tre nummer av Hem & Antik för endast 139 kronor.

  • 6 nr + tvål & lotion

   Nu får du sex nummer av Hem & Antik samt tvål och handlotion från Victor Vaissier för 199 kronor + porto.