NELLY rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till NELLY för 2024. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • PENGAR TILLBAKA
 • 50 kr + 2 % tillbaka hos NELLY!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos MyBonus får du 2 % tillbaka på ditt köp hos NELLY. Som ny medlem får du dessutom 50 kr i extra bonus på första köpet!

  2 %

Såhär gör du för att ta del av rabattkoden från Kampanj.com 

 1. Välj den rabattkod som du tycker passar bäst genom att klicka på VISA RABATTKOD
 2. Ett litet fönster kommer då att öppnas med den rabattkod som du ska använda för att ta del av rabatten. 
 3. ANTECKNA koden
 4. När du har valt ut de artiklar som du vill köpa på NELLY.com så klickar du på TILL KASSAN för att komma till din shoppingbag.
 5. Här hittar du en text där det står HAR DU ETT PRESENTKORT ELLER EN RABATTKOD? med en tillhörande ruta.
 6. Skriv in koden som du tidigare antecknat från Kampanj.com i rutan och klicka på AKTIVERA
 7. Rabatten dras automatiskt från priset på ditt köp och du kan efter att ha fyllt i övriga personuppgifter klicka på GENOMFÖR KÖP
 8. Nu har du tagit del av en rabatt från Kampanj.com och på så sätt fått ett förmånligare pris på ditt köp

Rabattkod hos Nelly

Lite om Nelly

2004 startades ett företag i Borås som ägnade sig år postorderhandel. Företaget heter NLY Scandinavia AB och driver Nelly.com som är en stor e-handelssajt med skönhet och mode i fokus. Sajten riktar in sig på både killar och tjejer som är i åldrarna 18-35 år. När man handlar på Nelly.com så har man över 750 varumärken att välja bland. Sortimentet är helt fantastiskt och det är svårt att lämna sidan med en tom varukorg.

Nelly är populärt

Nelly har vuxit snabbt och hunnit bli en av de största modebutikerna på nätet. De kör ofta kampanjer i sin webbutik så titta in här ofta för att hitta nya rabattkoder och erbjudanden.

CDON-Group

Det är CDON-Group som ligger bakom Nelly.com. Själva koncernen startades 1999 med den ursprungliga butiken CDON. I nuläget drivs en hel del varumärken under detta tak. Det gör att det är tryggt och säkert att handla på Nelly.com. Det är en stor och seriös aktör bakom som går i god för kvaliteten på produkterna. Nelly.com har som grundmål att leverera trendriktiga kläder för modemedvetna europeiska personer. Ett mål som de lyckas med riktigt bra när man tittar runt på deras e-handel. De har många små fördelar som gör helhetsupplevelsen riktigt bra. Bland annat får du 75kr rabatt ifall du handlar för över 500kr. Ifall du har bråttom och är ivrig så kan du räkna med att få din leverans inom 1-3dag vilket är bland det snabbaste på marknaden.

Gå till NELLY→
 • Video! Såhär använder du koder på NELLY

  Utgångna kampanjer

  • 50% Rabatt

   Summer sale. Du får 50% rabatt på 1000-tals varor.

  • 20% Rabatt

   20% rabatt på Nelly Trend

  • Erbjudande!

   Nipple covers på köpet vid köp av Strapless bra.

  • 199 kr!

   Hundra modeller från NLY Shoes för endast 199 kr.

  • Fri frakt!

   Fri frakt på allt. Tidsbegränsat erbjudande.

  • Crazy Sale Week

   Nelly.coms största rea någonsin. Handla för 50 och 70 procent på en stor del av Nellys varor. Ange vip koden CRAZYSALE för att äntra erbjudandet. Rabatterna gäller dock inte på skönhetsprodukter.

  • 75 kr presentkort!

   Om du handlar för över 500 kr så du 75 kronor i presentkort på Nelly.com. Passa exempelvis på att kolla in nyheterna.

  • 50-70% rabatt!

   Nellys största rea någonsin. 50-70% på tusentals produkter.

  • Fri frakt!

   FRI FRAKT hela veckan! Till och med söndag 7 oktober har Nelly fri frakt på alla ordrar.

  • 20% rabatt!

   20% rabatt på alla produkter från Maybelline! Gäller till och med 2012-10-07.

   Maybelline New York är världens största kosmetikmärke och finns i över 90 länder över hela världen. Maybelline New York karaktäriseras av kvalitet, trendkänsla och innovation. Det är inte bara namnet som gör anknytningen till New York uppenbar utan även den personliga stilen, attityden och den starka anknytningen till mode. Hos Maybelline hittar du ett komplett makeup sortiment med högkvalitativa produkter för alla åldrar, personligheter och stilar.

  Erbjudanden

  Här presenterar vi aktuella erbjudanden och kampanjer från NELLY och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya erbjudanden och vi lägger stor vikt på att dem ska vara aktuella. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Tänk på att vissa erbjudanden endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!