Hotels.com rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Hotels.com för 2024. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • PENGAR TILLBAKA
 • 50 kr + 2,5 % tillbaka hos Hotels.com!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos MyBonus får du 2,5 % tillbaka på ditt köp hos Hotels.com. Som ny medlem får du dessutom 50 kr i extra bonus på första köpet!

  2,5 %

Så använder du rabattkoden när du bokar ditt boende hos Hotels.com

För att använda en aktuell rabattkod, följ våra instruktioner

 1. Välj den rabattkod som du önskar ta del av. Klicka på VISA RABATTKOD
 2. KOPIERA koden, antingen genom att skriva ned den på ett papper eller genom att använda control + C.
 3. Påbörja din bokning av ett boende via Hotels.com egna hemsida och bokningssystem.
 4. När du har valt ett boende, klicka på boka nu och gå vidare till sidan där du registrerar dina personuppgifter.
 5. Under den totala summan för ditt boende står det ">Tillämpa ett erbjudande eller en rabatt". Klicka här.
 6. Ange din rabattkod. Klicka på control + V om du tidigare har kopierat med control + C.
 7. Rabatten dras av direkt på priset och du kan nu slutföra din bokning.

Nu har du fått ned ditt pris genom att använda en rabattkod från kampanj.com. Svårare än så är det inte!

Hotels.com rabattkod

Hotels.com och vad de erbjuder

Hotels.com är specialister på att hitta boenden åt dig när du ska resa utomlands. Du behöver bara ange en destination, incheckning- och utcheckningsdatum samt vilken typ av rum du söker. Därefter är det bara att välja och vraka bland tusentals alternativ.

En fördel med att använda Hotels.com är att du enkelt kan filtrera resultatet som du får. Välj själv om du vill se de mest populära hotellen, boenden som har ett visst antal stjärnor eller som ligger nära en ett visst område. På så sätt kan du hitta det hotell eller boende som passar just dig bäst.

Det finns flera sätt att få bättre pris på sitt boende när du använder Hotels.com. Förutom våra rabattkoder kan du även skapa ett medlemskonto för att kunna se deras "hemliga priser". Ett annat sätt är att gå med i deras nyhetsbrev för att få erbjudanden.

När du använder Hotels.com för att boka ditt boende så kan du "Samla nätter". När du har fått 10 nätter kommer Hotels.com att bjuda på en bonusnatt.

Hotels.com har världens största utbud av boenden för resenärer

Genom att använda dig av Hotels.com får du extremt många boenden att välja mellan. Över 275 000 hotell från hela världen har kopplat upp sig till Hotels.com för att erbjuda rum till besökare som använder hemsidan.

Hotels.com är ett företag som grundades redan 1991, då under ett annat namn och en annan ägare. Sedan 2001 ägs Hotels.com av Expedia.

Vart du än ska och oavsett under vilken tid så är det lätt att hitta det perfekta boendet på just Hotels.com. Så länge du vet vilka datum du kommer vara i vilka städer så kan du gå in på Hotels.com och leta bland fristående hotell, kedjor och även självhushåll där du kan hitta det perfekta boendet som ligger helt rätt i prisklass för just dig och din resa. Man kan faktiskt hitta lediga rum här trots att det är fullbokat enligt hotellets egna hemsida.

Ska du besöka någon form av evenemang eller liknande så är Hotels.com helt rätt även då. Sidan är specialiserad på att hitta boende under perioder som är mer eller mindre utsålda. Detta kan de göra eftersom de samarbetar med så otroligt många olika hotell och anläggningar. Hotels.com har otroligt smidiga sökfunktioner som gör att hittar rätt hotell snabbt och enkelt. Det kan ju annars vara svårt att hitta det bästa bland över 150.000 hotell. Reser du mycket så får du den 10:e natten gratis. V ar du ska spendera den natten är lätt att ta reda på eftersom du kan läsa över 6,5 miljoner kundrecensioner för alla olika hotell.

Gå till Hotels.com→
 • Video! Såhär använder du koder på Hotels.com

  Utgångna kampanjer

  • Sommarrea!

   Spara upp till 40% på när du bokar på Hotels.com.

  • 40% rabatt!

   Boka hotell vid medelhavet. 40% rabatt.

  • Sensommar!

   Upp till 40% rabatt på hotell i Norden. Passa på

  • 40% rabatt!

   Rea på hotell i USA och Sydamerika. 40%

  • 40% rabatt!

   Stor höstrea som du får förhandstillträde till. Spara upp till 40%

  • Sista minuten!

   Boka idag - res imorgon, mängder med bra erbjudanden på hotell i olika städer.

  • 72 timmars rea

   Passa på att boka hotell innan 13/9 till 50% rabatt.
   Rabatterna gäller endast för bokningar gjorda mellan 00:01 den 10.09.2012 och 23:59 den 12.09.2012. Resan måste vara slutförd senast 31.10.2012 om inget annat anges.

  • 50% rabatt!

   Se de bästa erbjudandena från Hotels.com höstrea!

  • 50% rabatt!

   72 timmarsrea: Spara upp till 50%

   Rabatten på 50 % gäller endast utvalda hotell under specifika resperioder. Rabatterna gäller endast för bokningar gjorda mellan 00:01 den 09.10.2012 och 23:59 den 11.10.2012. Resan måste vara slutförd senast 30.11.2012 om inget annat anges.

  • 50% rabatt.

   Spara upp till 50% vid bokning av hotell! Erbjudandet räcker tills ikväll!

  Erbjudanden

  Här presenterar vi aktuella erbjudanden och kampanjer från Hotels.com och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya erbjudanden och vi lägger stor vikt på att dem ska vara aktuella. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Tänk på att vissa erbjudanden endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!