Tibber rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Tibber för 2024. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • PENGAR TILLBAKA
 • 50 kr + 150 kr tillbaka hos Tibber!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos MyBonus får du 150 kr tillbaka på ditt köp hos Tibber. Som ny medlem får du dessutom 50 kr i extra bonus på första köpet!

  150 kr

Tibber är både en app och ett elbolag som kan anpassa dina smarta prylar hemma så de används mindre när elen är dyr och mer när den är billig. Detta görs genom att du köper el på timme istället för fast eller rörligt snittpris. Deras app kan integreras med de flesta IoT prylar som had med energi och att göra såsom värmepumpar, element, solpaneler och belysning.

Tibber lägger inte på något påslag på elavtalet utan tar istället ut en fast månadskostnad. Dessutom säljer de en hel del smarta prylar som går att integrera i ditt hem i sin webbshop.

Genom att använda vår värvningskod när du byter elavtal till Tibber så får du 500kr att handla prylar för.

Gör såhär för att ta del av deras bonus på 500kr:

 1. Klicka på länken "Visa rabatt" här på sidan. 
 2. Klicka på knappen "Hämta din bonus" eller spara ner bonuskoden "t0zrucro". Ange den när du registrerar dig på Tibber. Du ska även kunna lägga in den i efterhand om du redan hunnit registrerat dig.
 3. Klart! Nu kommer du få 500kr i bonus att använda i Tibbers butik där du kan köpa smarta prylar.

Tibber inbjudningskod

Vad kan man köpa i Tibbers butik?

Tibber erbjuder olika smarta prylar för att få bättre kontroll på elförbrukningen hemma. Med smarta prylar menas prylar som kan kopplas ihop med deras app och i många fall även styras utefter elpriset när du har elavtal med Tibber som betalas timme för timme. Några produkter vi själva testat är Panasonic luftvärmepump, Mill strömbrytare och termostat (t.ex för att styra element) samt Ngenic Tune för att styra "icke-smart" värmepanna.

Gå till Tibber→
 • Utgångna kampanjer

  • 500kr i välkomstbonus!

   Bli kund hos Tibber med den här välkomstkoden så får du 500kr att handla smarta prylar för i deras webbshop.

  Erbjudanden

  Här presenterar vi aktuella erbjudanden och kampanjer från Tibber och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya erbjudanden och vi lägger stor vikt på att dem ska vara aktuella. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Tänk på att vissa erbjudanden endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!