Tibber rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Tibber för 2022. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Visa rabatt →

  500kr i välkomstbonus!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Bli kund hos Tibber med den här välkomstkoden så får du 500kr att handla smarta prylar för i deras webbshop.

  500kr

Tibber är både en app och ett elbolag som kan anpassa dina smarta prylar hemma så de används mindre när elen är dyr och mer när den är billig. Detta görs genom att du köper el på timme istället för fast eller rörligt snittpris. Deras app kan integreras med de flesta IoT prylar som had med energi och att göra såsom värmepumpar, element, solpaneler och belysning. 

Tibber lägger inte på något påslag på elavtalet utan tar istället ut en fast månadskostnad. Dessutom säljer de en hel del smarta prylar som går att integrera i ditt hem i sin webbshop.

Genom att använda vår värvningskod när du byter elavtal till Tibber så får du 500kr att handla prylar för.

Gör såhär för att ta del av deras bonus på 500kr:

Gå till Tibber→
 • Erbjudanden

  Här presenterar vi aktuella erbjudanden och kampanjer från Tibber och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya erbjudanden och vi lägger stor vikt på att dem ska vara aktuella. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Tänk på att vissa erbjudanden endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!