Dagens Industri

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Dagens Industri för 2023. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Dagens Industri...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Nordens största affärstidning

Dagens Industri prenumereraDagens Industri håller dig uppdaterad om de allra senaste från näringslivet. Dagstidningen har getts ut sedan mitten av 70-talet och är i dag Nordens största affärstidning. Varje nummer bjuder på nyheter, artiklar och analyser från Sveriges främsta ekonomijournalister och analytiker. Målsättningen är att bevaka hela det svenska näringslivet; David som Goliat.

Prenumerera på Dagens Industri

Som prenumerant på Dagens Industri kan du förutom papperstidningen hem i brevlådan också få; tidningen i digitalt format, tillgång till låsta artiklar, livstilsmagasinet Di Weekend och kvartalsmagasinet Di Dimension.

Söker du en bredare dagstidning? Då kan Dagens Nyheter vara något för dig. Är det i stället mer fokus på affärer och börs du är ute efter så är Privata Affärer och Placeringsguiden ett hett tips!

Dagens Industri erbjudande Dagens Industri kampanj

FRÅGOR OCH SVAR

Vad kostar en prenumeration av Dagens Industri?

Priset för prenumerationen av Dagens Industri (DI) varierar bland annat med hur bred prenumeration du är intresserad av – exempelvis kan du även få tillgång till tidningen digitalt och möjlighet att läsa låsta artiklar. Oftast finns dock erbjudanden som ger dig ett lågt kom-igång-pris – följ Kampanj.com för att ha koll på de senaste rabatterna!

Vad kan jag läsa om i DI?

DI har fokus på näringslivet, och här hittar du allt från snabba ekonominyheter till djupare analyser.

Hur fungerar en prenumeration av DI?

Det finns flera olika varianter av prenumerationer, du kan exempelvis välja en tidsbestämd prenumeration eller en tillsvidareprenumeration. Det finns också alternativet att välja mellan att prenumerera på tidningen i digital form eller i pappersformat.

 • Utgångna kampanjer

  • Prenumerera på Dagens Industri

   Starta din prenumeration av Nordens största affärstidning idag!

  • Läs digitalt – 29 kr för 3 mån

   Just nu betalar du bara 29 kronor för att få tillgång till Nordens största affärstidning i digitalt format. Du får också tillgång till alla låsta artiklar, och e-tidningen redan kvällen före.