Dagens Industri

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Dagens Industri för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

 • Dagens industri 104 nummer 7182:-

  Gäller t.o.m. 2024-05-29

  Prenumerera 104 nummer av Dagens industri för 7182 kronor.

  Till kampanjen →
 • Dagens industri 146 nummer 4794:-

  Gäller t.o.m. 2024-05-29

  Prenumerera 146 nummer av Dagens industri för 4794 kronor.

  Till kampanjen →
 • Dagens industri 104 nummer 7182:-

  Gäller t.o.m. 2024-05-29

  Prenumerera 104 nummer av Dagens industri för 7182 kronor.

  Till kampanjen →

Nordens största affärstidning

Dagens Industri prenumereraDagens Industri håller dig uppdaterad om de allra senaste från näringslivet. Dagstidningen har getts ut sedan mitten av 70-talet och är i dag Nordens största affärstidning. Varje nummer bjuder på nyheter, artiklar och analyser från Sveriges främsta ekonomijournalister och analytiker. Målsättningen är att bevaka hela det svenska näringslivet; David som Goliat.

Prenumerera på Dagens Industri

Som prenumerant på Dagens Industri kan du förutom papperstidningen hem i brevlådan också få; tidningen i digitalt format, tillgång till låsta artiklar, livstilsmagasinet Di Weekend och kvartalsmagasinet Di Dimension.

Söker du en bredare dagstidning? Då kan Dagens Nyheter vara något för dig. Är det i stället mer fokus på affärer och börs du är ute efter så är Privata Affärer och Placeringsguiden ett hett tips!

Dagens Industri erbjudande Dagens Industri kampanj

 • Utgångna kampanjer

  • Prenumerera på Dagens Industri

   Starta din prenumeration av Nordens största affärstidning idag!

  • Läs digitalt – 29 kr för 3 mån

   Just nu betalar du bara 29 kronor för att få tillgång till Nordens största affärstidning i digitalt format. Du får också tillgång till alla låsta artiklar, och e-tidningen redan kvällen före.