Dagens Nyheter

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Dagens Nyheter för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Dagens Nyheter...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Sveriges största morgontidning

Varje dag läser runt 1,3 miljoner människor Dagens Nyheter, vilket gör den till Sveriges största morgontidning. Tidningen har upplyst svenskarna sedan mitten på 1800-talet där varje nummer bjuder på nyheter, fördjupning, sport, ekonomi, utrikesnyheter, debatt, ledare och kultur.

Prenumerera på Dagens Nyheter

Blir du prenumerant på Dagens Nyheter får du papperstidningen hem i brevlådan varje dag. Dessutom kan du få DN:s helgmagasin, papperstidningen i digitalt format, obegränsad tillgång till artiklar online samt både DN.Arkivet och DN.Korsord.

 • Utgångna kampanjer

  • Bli prenumerant idag!

   Börja prenumerera på en av Sveriges största tidningar!

  • Första månaden gratis!

   Läs Dagens Nyheter digitalt gratis första månaden! Därefter endast 99 kronor i månaden utan bindningstid.