Dagens Nyheter

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Dagens Nyheter för 2023. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Dagens Nyheter...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Sveriges största morgontidning

Varje dag läser runt 1,3 miljoner människor Dagens Nyheter, vilket gör den till Sveriges största morgontidning. Tidningen har upplyst svenskarna sedan mitten på 1800-talet där varje nummer bjuder på nyheter, fördjupning, sport, ekonomi, utrikesnyheter, debatt, ledare och kultur.

Prenumerera på Dagens Nyheter

Blir du prenumerant på Dagens Nyheter får du papperstidningen hem i brevlådan varje dag. Dessutom kan du få DN:s helgmagasin, papperstidningen i digitalt format, obegränsad tillgång till artiklar online samt både DN.Arkivet och DN.Korsord.

FRÅGOR OCH SVAR

Vad kan jag läsa om i Dagens Nyheter?

Dagens Nyheter (DN) är landets största morgontidning, och här hittar du allt från senaste nytt och analyser till sport-, ekonomi- och kulturnyheter.

Vad kostar en prenumeration av DN?

Priset på prenumerationen kan sträcka sig från 119 kronor per månad till 549 kronor – där den billigaste varianten innebär att du har tillgång till alla artiklar på DN.se, medan den dyrare innebär att du även får papperstidningen hem i brevlådan varje dag. Ofta finns även erbjudanden som exempelvis kan innebära att du får de första tre månaderna till ett lägre pris.

Hur blir jag prenumerant på DN?

Det enklaste sättet är att bli prenumerant direkt online – välj den prenumerationsvariant som passar dig bäst och bli prenumerant redan i dag!

 • Utgångna kampanjer

  • Bli prenumerant idag!

   Börja prenumerera på en av Sveriges största tidningar!

  • Första månaden gratis!

   Läs Dagens Nyheter digitalt gratis första månaden! Därefter endast 99 kronor i månaden utan bindningstid.