Euroflorist rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Euroflorist för 2021. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • PENGAR TILLBAKA
 • 50 kr + 5 % tillbaka hos Euroflorist!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos MyBonus får du 5 % tillbaka på ditt köp hos Euroflorist. Som ny medlem får du dessutom 50 kr i extra bonus på första köpet!

  5 %

Euroflorist är en av de ledande förtetagen inom blomsterförmedling i Europa. Företaget finns representerat i 12 olika länder men man kan även skicka blommor till andra delar av världen genom koncernmodern Teleflor International.

Så här tillämpar du en rabattkod hos Euroflorist

För att utnyttja en kampanjkod gör du som följer:

 1. Klicka på länken VISA RABATTKOD i den gröna rutan vid det erbjudande du vill använda.
 2. Rabattkoden, som visas i ett nytt fönster, måste du spara. Du behöver ha den i kassan hos Euroflorist.
 3. I fönstret som öppnas finns också en snabblänk till Euroflorist.se, så du kan gå direkt till webbutiken.
 4. På sajten väljer du ut de blommor du vill skicka och klickar på LÄGG TILL I VARUKORGEN.
 5. Du kommer då till en ny sida, där du fyller i mottagarens uppgifter och andra önskemål. Klicka sedan på FORTSÄTT två gånger för att komma till kassan. (Du kan göra eventuella tillval däremellan.)
 6. På höger sida i kassan hittar du länken JAG HAR EN RABATTKOD. Klicka på den och skriv in koden från kampanj.com i fältet som kommer upp.
 7. Tryck sedan på Aktivera och kontrollera att priset uppdateras innan du kompletterar faktureringsinformationen och bekräftar din beställning.

Billigare blommor med rabattkod hos Euroflorist

Euroflorist – ett personligt blomsterbud online

Euroflorist grundades i Malmö redan 1982 av Peter Jungbeck och Lars Hedberg, då under namnet Svensk Blomsterförmedling. Men ägarna ville expandera utomlands och 1990 bytte man namn till Euroflorist. Fem år senare blev företaget först med att erbjuda blomsterbud online och idag har Euroflorist ett nätverk av anslutna florister i tolv länder och möjlighet att skicka blomsterbud över hela världen. I webbutiken hittar du tydliga och inspirerande bilder som gör det enkelt att välja en passande bukett för varje tillfälle. Och beställer du innan kl. 12:00 en vardag kan du ofta få blommorna levererade redan samma dag – oavsett var mottagaren bor. Med en rabattkod från kampanj.com kan du dessutom få extra mycket blomsterprakt för pengarna!

Gå till Euroflorist→
 • Utgångna kampanjer

  • 10% rabatt!

   Skicka en sommarbukett och gör någon glad! 10% rabatt för blombud på ordervärdet.

  • 10% rabatt!

   Just nu har Euroflorist 10 % rabatt på alla sina höstbuketter. Hösten är här och naturen överväldigar oss med gyllene och varma färger. Hösten har också intagit vår hemsida med vackra höstbuketter och plantor.  Vem vill du göra glad med en varm höstbukett?

  • Fars dag blommor!

   En härlig bukett med orange liljor och rosor som levereras med en ask med två fina chokladkakor av bästa kvalité.

  • 10% rabatt!

   Idag får du 10 % rabatt på dina blommor till Fars dag. Använd rabattkod: firafarsdag.

  • 10% rabatt blombud

   10 % rabatt på Euroflorist med rabattkoden nedan. Giltig t.o.m. 6/12 2012.

  • 10% rabatt!

   Se Euroflorists fantastiska julkollektion och få 10 % rabatt på ditt köp med rabattkod. Rabatten gäller på alla blommor.

  • 10% julstjärnor!

   Få 10 %* rabatt idag på Euroflorists julstjärnor. Erbjudandet gäller till och med 12/12 - 2012.

  • 10% rabatt!

   Alla blir glada av blommor och nu kan dina besökare skicka blommor och få 10 % rabatt hos Euroflorist. Gäller t.o.m. 18 dec 2012.

  • 15% rabatt!

   Just nu får du 15 % rabatt på hela sortimentet!
   Skicka en julklapp som levereras direkt hem till dörren på julafton! Euroflorist levererar dina blommor under julhelgen oavsett var i landet du vill skicka

  • 10% rabatt!

   Få 10% rabatt på Euroflorist med rabattkod!  Giltig t.o.m. 15/2.

  Erbjudanden

  Här presenterar vi aktuella erbjudanden och kampanjer från Euroflorist och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya erbjudanden och vi lägger stor vikt på att dem ska vara aktuella. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Tänk på att vissa erbjudanden endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!