Forskning & Framsteg

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Forskning & Framsteg för 2023. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Forskning & Framsteg...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

För den nyfikna!

Populärvetenskapliga tidningen Forskning & Framsteg är för dig som alltid törstar efter ny kunskap! Varje nummer bjuder på fängslande artiklar om allt från rymden och etologi till människans hjärna och teknik. Läs om bland annat om jakten på försvunna stjärnor, rekordstora vindkraftverk, om hur du blir lycklig, framtidens läkemedel och om de sista orangutangerna.

Prenumerera på Forskning & Framsteg

Påbörja en prenumeration på Forskning & Framsteg i dag och du kan se fram emot tio nya spännande och intressanta nummer om året. Välj det prenumerationserbjudande som passar dig bäst och du har din första tidning inom kort!

 • Utgångna kampanjer

  • Bli prenumerant i dag!

   Påbörja din prenumeration av Forskning & Framsteg i dag!