Bodyguard rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Bodyguard för 2024. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Bodyguard...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Få en rabattkod hos Bodyguard

Känn dig säkrare när du går hem efter krogen, vistas utomhus sent en kväll eller när du reser. Hos Bodyguard kan du hitta många användbara säkerhetsprodukter som bland annat godkänd pepparspray och mycket mer. Nu har vi på Kampanj.com hittat flera aktuella rabattkoder och erbjudanden hos Bodyguard. Dessa kan du använda för att få ett billigare pris. Följ instruktionerna:

På Bodyguards hemsida kan du läsa om produkterna men du kan inte köpa dem här.

För att beställa produkterna online trycker du på ”Köp här” på deras hemsida. Då kommer du till en sida som berättar hos vilka återförsäljare du kan handla säkerhetsprodukterna hos. Men här finns även en länk ”online”, om du klickar på den kommer till Bodyguards egen nätshop, Bodyguard.com

 1. Här på vår lista kan du hitta rabattkoder och erbjudanden. Kom ihåg att kopiera koden om du vill utnyttja rabattkoder.
 2. När du väl kommit in till Bodyguard.com kan du lägga till produkterna du vill köpa.
 3. Gå sedan till kassan precis som vanligt.
 4. På betalsidan kan du skriva in din rabattkod i fältet ”Har du presentkort eller kassakod?”. Mata in koden och klicka på ”Aktivera kod”.
 5. Sedan betalar du som vanligt – Klart!

Bodyguard Rabattkod

Bli tryggare

Det kan kännas jobbigt och obehagligt att gå hem själv när det är mörkt ute. Men med försvarsprodukter från Bodyguard kan du känna dig tryggare. Förutom att det alltid är viktigt att:

 • Göra motstånd
 • Skrika och slå

Är det även lönsamt med andra skydd, som exempelvis pepparspray eller ett högljutt alarm.


Prisvärda köp

När du använder våra rabattkoder hos Bodyguard får du ett billigare pris. Du har med andra ord möjligheten att köpa flera produkter till lägre priser, till exempel alarm och sprayer. Beställ hos Bodyguard idag och känn dig tryggare.

Gå till Bodyguard→
 • Utgångna kampanjer

  • Utbytesgaranti!

   Har du varit tvungen att använda din försvarsspray från Bodyguard och gjort en polisanmälan får du en ny spray utan kostnad. Erbjudandet gäller på köp mindre än två år gamla.

  • Skydda dig med Bodyguard!

   Skydda dig med Bodyguards försvarsspray och personalarm. Från 149 kronor.

  • 15% rabatt på försvarspaket!

   Just nu 15% rabatt på försvarspaket med försvarsspray och ett hölster.

  • Trygghetspaket nu 339 kronor

   Just nu får du Trygghetspaketet innehållande försvarsspray, överfallslarm och ett första hjälpen-kit för endast 339 kronor.

  Erbjudanden

  Här presenterar vi aktuella erbjudanden och kampanjer från Bodyguard och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya erbjudanden och vi lägger stor vikt på att dem ska vara aktuella. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Tänk på att vissa erbjudanden endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!