ELLE Mat & Vin

Här hittar du våra senaste erbjudanden på ELLE Mat & Vin för 2023. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från ELLE Mat & Vin...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Modern matlagning med ELLE

ELLE Mat & Vin är ett modernt matmagasin fyllt till bredden av läckra recept, matlagningsknep och dryckestips. Här får du enkla och lättlagade som avancerade och innovativa recept, tips om hur du fixar en lyckad fest, förslag på passande dryck och så mycket mer!

Prenumerera på ELLE Mat & Vin

Få hem matlagningsinpiration till brevlådan du också! ELLE Mat & Vin ges ut åtta gånger om året och passar de flesta. Här ger vi dig de bästa prenumerationserbjudandena på tidningen just nu - med och utan fina premier.

 • Utgångna kampanjer

  • 3 nr + matboken Härliga Helg!

   Nu får du tre nummer av ELLE Mat & Vin samt matboken Härliga Helg för endast 129 kronor.

  • 3 nr + matboken Härliga Helg!

   Nu får du tre nummer av ELLE Mat & Vin samt den inspirerande matboken Härliga Helg för endast 129 kronor.

  • Prenumerera på ELLE Mat & Vin!

   Bli prenumerant på ELLE Mat & Vin i dag!

  • 6 nr för 199 kr

   Inspireras av Elle Mat & Vin – nu får du sex nummer för 199 kronor.