Allt om Trädgård

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Allt om Trädgård för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Allt om Trädgård...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Lyckas i trädgården!

Allt Om Trädgård prenumereraNordens största trädgårdsmagasin Allt om Trädgård ger dig de bästa tipsen för att lyckas i din trädgård. Här får du alltid ett nummer fullspäckat av intressant trädgårdsfakta, vackra bilder, råd och inspiration. Läs om bland annat hur du piffar upp din balkong, om hur du förökar dina bärbuskar, när det är dags att beskära äppelträden och säsongens vackraste blommor.

Prenumerera på Allt Om Trädgård

Blir du prenumerant av Allt Om Trädgård kan du varje år gotta dig i sexton nummer av trädgårdsinspiration. Missa inte de senaste prenumerationserbjudandena här ovan med premier så som trädgårdsredskap, hudvård och porslin! Kan du inte få nog av lummiga trädgårdar och vackra omgivningar? Då kan även Lantliv och Gods & Gårdar vara något för dig!


Allt Om Trädgård erbjudande Allt Om Trädgård tidning

 • Utgångna kampanjer

  • 4 nr + Sekatör & multisax 98:-

   Få 4 nr av Allt om Trädgård 4 nr + SmartFit sekatör från Fiskars + multisax från Karlstad Redskap för bara 98 kr (+ porto 34:50). Spara 469 kr.

  • 4nr + sekatör + multisax 129kr

   4 nr av Allt om Trädgård för bara 129 kr + sekatör + multisax + porto & exp. avgift 49 kr. Spara 353 kr!

  • 6 nr + kruka från Sagaform!

   Just nu får du 6 nummer av Allt Om Trädgård för endast 149 kronor! Dessutom en örtkruka i stengods från Sagaform på köpet!

  • 6 nummer + 3 premier!

   Nu får du 6 nummer av Allt Om Trädgård samt en sekatör, en multisax och trädgårdshandskar för otroliga 149 kronor + porto!

  • 6 nummer + trädgårdsverktyg!

   Du får just nu 6 nummer av Allt Om Trädgård samt en sekatör, en multisax och handskar - för endast 149 kronor + porto.

  • 4 nr FIXA + 4 muggar!

   Nu får du fyra nummer av Allt Om Trädgård FIXA samt fyra vackra muggar för endast 149 kronor + porto.

  • 3 nr FIXA + hamburgerpress!

   Nu får du tre nummer av Allt Om Trädgård FIXA samt en hamburgerpress från Sagaform för endast 129 kronor + porto.

  • 6 nr + sekatör, sax & spade!

   Nu får du sex nummer av Allt Om Trädgård samt en sekatör, en multisax och en planteringsspade för endast 149 kronor + porto!

  • 4 nr + koppar!

   Nu får du fyra nummer av Allt Om Trädgård FIXA samt fyra fina koppar för endast 149 kronor + porto.

  • 6 nr + 3 premier!

   Nu får du sex nummer av Allt Om Trädgård, ett par fina trädgårdshandskar, handkräm och två handdukar för endast 159 kronor + porto.