Agent X9

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Agent X9 för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Agent X9...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

100 sidor spänning

Agent X9 är en svensk serietidning där du kan läsa äventyrliga och spännande serier. Tidningen förknippas framförallt med den klipska och orädda seriehjältinnan Modesty Blaise men du kan även läsa serier om bland andra Agent Corrigan, Rip Kirby och Niklos Koda.

Prenumerera på Agent X9

Som prenumerant på Agent X9 trillar det ned ett nytt nummer i brevlådan varje månad. Vi har samlat de bästa erbjudanden just nu för dig som vill prenumerera på tidningen.

 • Utgångna kampanjer

  • Prenumerera på Agent X9

   Starta din prenumeration på Agent X9 i dag!