Surftown rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Surftown för 2024. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 50 kr bonus + 125 Kr tillbaka hos Surftown !

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos Cashbackshopping.se får du 125 Kr tillbaka på ditt köp hos Surftown . Gå med gratis så får du 50 kr i bonus på första köpet!

  125 Kr

Rabattkoder och kampanjer hos Surftown

Surftown är ett nätbaserat företag som riktar in sig på webbhosting och hemsidedesign. Här kan du bland annat registrera en egen domän, få hjälp att designa din egen hemsida och mycket mer. Se till att ha koll på när Surftown har aktuella kampanjer och släpper rabattkoder så kan du ta del av bättre priser! Du kan börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, då kommer vi på Kampanj.com skicka ut mejl till dig så fort Surftown och andra nätbutiker har släppt sina rabattkoder och när de har nya kampanjer.

Surftown är en stor hjälp för dig som har företag, men även du som privatperson kan få bra hjälp. Det finns många anledningar till att ha en egen hemsida, här har du en möjlighet att visa dina tjänster och marknadsföra dig på ett enkelt sätt. Men en hemmasnickrad hemsida kan snabbt göra dig en otjänst om den ser rörig och oprofessionell ut. Satsa på en hemsida i en snygg design, detta kan Surftown hjälpa dig med.

Surftown Rabattkod

Allt inom hemsidor

Surftown grundades 2003 och ingår i det större bolaget Cohaesio Group. Det danska företaget Surftown har ett fysiskt kontor i Köpenhamn men vänder sig alltså utåt via sin webbshop. Här kan du bland annat få hjälp med:

 • Webbhosting
 • Registrera domäner
 • Designa hemsidor
 • Beställa Office 365

Marknadsföring är viktigt

Det är svårt att marknadsföra sig själv, men ett bra steg att ta är hemsida. Med en egen hemsida kan du få hjälp att synas på Google, något som kommer ge dig många besökare. Surftown kan dessutom hjälpa dig hitta mer information om kunder och mycket annat. Kolla in aktuella kampanjer hos Surftown du med!

Gå till Surftown →
 • Utgångna kampanjer

  • Prova på helt gratis!

   Nu kan du testa på att göra din egna hemsida! Surftown erbjuder sina kunder en 14-dagars testperiod av sin ‘Sitebuilder’.

  • .se-domäner för 10 kronor!

   Domänkampanj hos Surftown med .nu-, .dk- och .se-domäner för endast 10 kronor! Sista dag att beställa 27 augusti.

  • Gratis webbhotell i 1 år!

   Nu får du kostnadsfritt webbhotell i ett helt år! Du betalar endast startavgiften på 149 kronor!

  • 50% på telefonsupport!

   Ange koden och få telefonsupport i ett år för endast 234 kronor!

   Så gör du:
   1. Ange din kontrollpanel mellan 18-24 december
   2. Klicka på Telefonsupport
   3. Använd koden vid beställning

  • Webbhotell 25:-/månad

   Just nu webbhotell starter för 25 kronor i månaden!

  Erbjudanden

  Här presenterar vi aktuella erbjudanden och kampanjer från Surftown och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya erbjudanden och vi lägger stor vikt på att dem ska vara aktuella. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Tänk på att vissa erbjudanden endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!