Spelbord rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Spelbord för 2024. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Spelbord...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Så här använder du din rabattkod hos Spelbord

Vill du köpa ett biljardbord, airhockeybord eller någon annan typ av spelbord till ett billigt pris? Då kan du med fördel följa dessa instruktioner:

 1. Klicka på rabattkoden du vill aktivera.
 2. Ett nytt fönster dyker upp med själva koden, kopiera denna.
 3. Gå vidare till spelbord.se och välj en produkt.
 4. Klicka vid vidare till kassan.
 5. Under produkterna hittar du ett fält med texten "Ange rabatt- eller presentkortskod".
 6. Skriv in din kod i detta fält och klicka på aktivera.
 7. Fortsätt med resten av köpet, fast nu till ett lägre pris än tidigare.

Spelbord.se Rabattkod

Precis så enkelt är det att shoppa till ett bättre pris. Gör det enklare för dig själv och kolla in vår hemsida först innan du gör ett köp. Vi har inte bara samlat alla aktiva rabattkoder, vi visar även alla erbjudanden och kampanjer som Spelbord.se använder just nu.

Perfekt för fritidsgårdar, företag, skolor och större hem

Inne på Spelbord.se hittar du allt du behöver för att kunna underhålla personal, gäster, kunder, skolungdomar eller vuxna. Du hittar inte bara biljardbord utan även foosballbord, air hockey, bordtennis och mycket mer. Förutom de redan nämnda produkterna finns även:

 • Shuffleboard
 • Dart
 • Sommarspel (brännboll, spelbord för utomhusbruk m.m.)
 • Bar och Gym

Den sistnämnda kategorin, Bar och Gym, innehåller blandade produkter som passar till bar och som även kan fungera utmärkt i ett gym.

Webbshop sedan 2005

Spelbord har erbjudit ett varierat utbud sedan 2005. Förutom att du får ett stort utbud så får du även en prisgaranti. På så sätt kan du vara säker på att du får det billigaste priset. Genom att även kolla in vår hemsida för att hitta de senaste kampanjerna och rabattkoderna kan du få ned priserna ytterligare ett snäpp.

Gå till Spelbord→
 • Utgångna kampanjer

  • Rea hos Spelbord!

   Är du intresserad av ett nytt biljardbord eller kanske ett pingisbord? Hos Spelbord finner du mängder av roliga produkter till kraftigt reducerade priser!

  • Mest poppis hos Spelbord!

   Här hittar du de mest populära produkterna hos Spelbord just nu!

  Erbjudanden

  Här presenterar vi aktuella erbjudanden och kampanjer från Spelbord och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya erbjudanden och vi lägger stor vikt på att dem ska vara aktuella. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Tänk på att vissa erbjudanden endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!