Softybag rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Softybag för 2024. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 50 kr bonus + 10% tillbaka hos Softybag!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos Cashbackshopping.se får du 10% tillbaka på ditt köp hos Softybag. Gå med gratis så får du 50 kr i bonus på första köpet!

  10%

Softybag är en bädd i nylon som fungerar som soffa, flytmadrass och viloplats.

Gå till Softybag→
 • Utgångna kampanjer

  • Softybag - för skönt häng!

   Softybag är den perfekta sommarprylen! Bädden fylls med 600 liter luft på ett fåtal sekunder vare sig utan pump och lungor - sen är det bara att slå sig ned. Det bästa av allt? Den är inte större än en necessär! Nu blir den din från 699 kronor!

  Erbjudanden

  Här presenterar vi aktuella erbjudanden och kampanjer från Softybag och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya erbjudanden och vi lägger stor vikt på att dem ska vara aktuella. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Tänk på att vissa erbjudanden endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!