Sistaminutenresor.com

Här hittar du färska kampanjer till Sistaminutenresor.com för 2024. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Sistaminutenresor.com...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

På Sistaminutenresor.com kan du hitta alla sistaminuten-erbjudanden från de kända charter och researrangörerna i Sverige. De inkluderar Ving, Apollo, Fritidsresor och Solresor. De har en enkel sökfunktion där du kan söka fram resor på förutom de vanliga alternativen även på resmålens väderprognons.

Gå till Sistaminutenresor.com→
 • Utgångna kampanjer

  • Alla sistaminuten!

   Här hittar du alla sista minuten resor samlade på ett och samma ställe från de stora researrangörerna som Apollo, Ving och Fritidsresor. Du hittar med och utan hotell. Nya resor dyker upp dagligen.

  • Reseerbjudanden

   NYHET! Sistaminutenresor.com samlar numera aktuella rabatterbjudanden från de stora researrangörerna på en sida.

  Erbjudanden

  Här presenterar vi aktuella erbjudanden och kampanjer från Sistaminutenresor.com och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya erbjudanden och vi lägger stor vikt på att dem ska vara aktuella. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Tänk på att vissa erbjudanden endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!