Samtrygg

Här hittar du färska kampanjer till Samtrygg för 2024. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • PENGAR TILLBAKA
 • 50 kr + Upp till 100 kr tillbaka hos Samtrygg!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos MyBonus får du Upp till 100 kr tillbaka på ditt köp hos Samtrygg. Som ny medlem får du dessutom 50 kr i extra bonus på första köpet!

  Upp till 100 kr

Samtrygg är en nationell annonsplats för andrahandsuthyrning av bostäder. Som tillägg erbjuder vi vårt trygghetspaket med hyresgaranti, hem- & allriskförsäkring och trygga hyresavtal. Samtrygg har även ett enkelt system för att boka visningar och få information nya inkomna bostäder. Varje år beräknas 250 000 andrahands-hyresavtal tecknas i Sverige.

Gå till Samtrygg→
 • Utgångna kampanjer

  • Hyr ut kostnadsfritt!

   Hos Samtrygg kostar det ingenting att lägga ut sin lägenhet för andrahandsuthyrning. Här finner du över 60 000 bostadssökande!

  Erbjudanden

  Här presenterar vi aktuella erbjudanden och kampanjer från Samtrygg och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya erbjudanden och vi lägger stor vikt på att dem ska vara aktuella. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Tänk på att vissa erbjudanden endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!