Nallebudet

Här hittar du färska kampanjer till Nallebudet för 2023. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • PENGAR TILLBAKA
 • 50 kr + 7,5 % tillbaka hos Nallebudet!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos MyBonus får du 7,5 % tillbaka på ditt köp hos Nallebudet. Som ny medlem får du dessutom 50 kr i extra bonus på första köpet!

  7,5 %

Så använder du en rabattkod från Kampanj.com

 1. Välj den rabattkod som du vill använda för ditt köp på Nallebudet.se genom att klicka på VISA RABATTKOD
 2. Ett litet fönster kommer då att öppnas och visa den kod som du ska använda för att ta del av rabatten. 
 3. ANTECKNA koden
 4. När du valt det nallebud som du önskar köpa så framträder det en ruta till vänster på skärmen med det val du gjort och under den rutan står det LÄGG TILL RABATTKOD
 5. Klicka på LÄGG TILL RABATTKOD, då öppnas ett litet fönster där du kan fylla i den rabattkod som du antecknat från Kampanj.coms hemsida.
 6. När du fyllt i koden och klickat på OK så dras rabatten från priset automatiskt och du kan slutföra din betalning enligt de steg som Nallebudet kräver. 
 7.  Du har nu genom en rabattkod från Kampanj.com fått ett mer förmånligt pris på ditt köp!

RABATTKOD NALLEBUDET

Nallebudet

Nallebudet är ett företag som sedan sin start 2004 expanderat och blivit ett aktiebolag med tre dotterbolag. Deras försäljning finns numera även att tillgå i Norge, England, Irland och Tyskland. Nallebudets affärside är att man skickar nallar och presenter till människor via bud. Det är alltså tänkt som en charmig hälsning till någon man vill visa uppskattning för. Företaget har sitt säte i Kalmar.

Nallebudets utbud

Med sin lättmanövrerade webbutik hittar man lätt det man söker. Under kategorin FÄRDIGA PAKET hittar man paketen med lite mer innehåll som en hjälp om fantasin sinar.  Några exempel på färdiga paket är

 1. Dop
 2. Examen
 3. Till Mamma
 4. Till Pappa
 5. Till Barn
 6. Till Pojkvännen
 7. Till Flickvännen
 8. TACK!
 9. Till Nyfödd 

Föredrar man att istället själv välja ut sitt paket så kan man självklart göra det! Välj då istället att gå in på kategorin BESTÄLL NALLEBUD där du hittar ett stort urval av olika nallar. 

När du valt ditt färdiga paket eller nallebud så får du möjligheten av välja ett fint passande kort att skicka med nallen. Här kan du skriva din personliga hälsning till den du tycker om eller varför inte ge Nalle ett gratis pass med hens födelsedatum? Det kan vara en kul grej både till födelsedag och dop. 

Nallebudets sociala ansvar

Nallebudet har sedan sin start 2004 valt att skänka 2kr/nallebud till barnhemmet The Step International Girls Home som finns i Nepal

Gå till Nallebudet→
 • Utgångna kampanjer

  • 10% rabatt!

   Ger 10 % rabatt på Nallebudet.se

  • 10% rabatt!

   Fira far den 11/11 med ett nallebud! Just nu får du 10 % med rabattkoden nedan.

  • 10% rabatt

   Just nu firar Nallebudet in påsken med 10% rabatt. Ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet.

  • Erbjudanden hos Nallebudet!

   Vill du ge bort en present och meddelande på födelsedagen eller kanske för att önska någon att krya på sig? Här hittar du mängder av fantastiska erbjudanden som är aktiva hos Nallebudet!

  • 15% rabatt hos Nallebudet!

   Alla hjärtans dag börjar närma sig och du kanske planerar på att skicka något gulligt till din partner? Hos Nallebudet får du nu 15% rabatt på hela deras sortiment! Ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet!

  • 10% på hela sortimentet!

   Alla hjärtans dag är äntligen här och för att fira de får ni nu 10% rabatt på hela Nallebudet’s sortiment! Erbjudandet gäller endast idag så passa på och glöm inte att ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet!

  • 15% rabatt på påskpaket!

   Med Nallebudets nya rabattkod får du 15% extra rabatt när du beställer en av deras färdiga påskpaket! Rabattkoden gäller så långt lagret räcker så passa på!

  • 20% rabatt på Nallebud!

   Skulle du vilja sända någon en rolig hälsning i sommar? Med senaste rabattkoden från Nallebudet får du nu 20% rabatt på hela deras sortiment!

  • 15% rabatt hos Nallebudet!

   Nallebudet har idag 10-års jubileum och detta firar de med att ge 15% rabatt på hela sortimentet!

  • 15% rabatt på Nallebudet!

   Med senaste rabattkoden från Nallebudet får du 15% rabatt på alla beställningar! Överraska någon med en söt nalle till med ett kraftigt reducerat pris!

  Erbjudanden

  Här presenterar vi aktuella erbjudanden och kampanjer från Nallebudet och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya erbjudanden och vi lägger stor vikt på att dem ska vara aktuella. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Tänk på att vissa erbjudanden endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!