Mitt plagg rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Mitt plagg för 2023. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Mitt plagg...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Mitt Plagg erbjuder arbetskläder för samtliga yrken inom vård och omsorg.

Gå till Mitt plagg→
 • Utgångna kampanjer

  • Sänkta priser på vårdkläder!

   Hos Mitt Plagg hittar du nu mängder av vårdkläder till rea-priser.

  • Fynda till kanonpris!

   Missa inte Mitt Plaggs rea med riktiga fynd!

  Erbjudanden

  Här presenterar vi aktuella erbjudanden och kampanjer från Mitt plagg och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya erbjudanden och vi lägger stor vikt på att dem ska vara aktuella. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Tänk på att vissa erbjudanden endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!