Minnenas Journal

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Minnenas Journal för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Minnenas Journal...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Nostalgi i pappersform

Minnenas Journal är tidningen för dig som vill läsa om livet på 1900-talet: om allt från från kändisar till traditioner. Du får bland annat artiklar om hantverk, traditioner, fordon och händelser från förr samt bortglömda recept och mycket mer!

Prenumerera på Minnenas Journal

Starta din prenumeration av Minnenas Journal i dag och du har ett nytt nummer att se fram emot varje månad. Ta en titt på erbjudandena här ovan och välj det som passar dig bäst.

 • Utgångna kampanjer

  • 12 nr + Julefrid

   Nu får du tolv nummer av Minnenas Journal samt julmagasinet Julefrid för endast 639 kronor!