Laitis rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Laitis för 2024. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • PENGAR TILLBAKA
 • 50 kr + 4 % tillbaka hos Laitis!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos MyBonus får du 4 % tillbaka på ditt köp hos Laitis. Som ny medlem får du dessutom 50 kr i extra bonus på första köpet!

  4 %

Läs om hur du använder rabattkod hos Laitis

Laitis är en stor nätbutik som riktat in sig på smarta tillbehör och reservdelar till bland annat bilar men även inom maskiner, hem & fritid och mycket annat. Här kan du som privatperson handla bra saker men även företag hittar produkter inom industri. För att få ett bättre pris rekommenderar vi att du använder våra rabattkoder hos Laitis, så här enkelt är det:

 1. Välj ut ett av våra erbjudanden nedan, här finns både aktuella rabattkoder och förmånliga kampanjer.
 2. När du kommit in till Laitis är det bara att börja handla.
 3. Lägg till allt du behöver och avsluta vid kassasidan.
 4. Här finns det en text ”Använd rabattkod”, klicka på den så öppnas ett tomt fält där du kan föra in koden för att få ett rabatterat pris.
 5. När du matat in din rabattkod klickar du på ”Använd rabattkod” för att aktivera rabatten.
 6. Fortsätt med betalning som vanligt och invänta din rabatterade beställning!

Laitis Rabattkod

Startade smått och erbjuder idag ett komplett utbud

Laitis grundades redan 1962, på den här tiden sålde de mestadels bilbatterier och sälja begagnade bildelar. Efter alla år är Laitis idag en stor nätbutik med ett komplett utbud av allt från reservdelar till verktyg. Idag förser man stora verkstäder, mackar och industrier med maskiner, verktyg och reservdelar. Du kan bland annat köpa:

 • Kupévärmare
 • Släpvagnsdelar
 • Varningsfyrar
 • Backkameror
 • Svetsar
 • Elverktyg

… och en hel del andra saker!


Dyrt blir billigt

Många produkter inom bil och verkstad är ganska dyra, men med hjälp av våra rabattkoder kan du faktiskt hitta riktigt förmånliga priser. Passa på att prenumerera på vårt nyhetsbrev, på så sätt slipper du missa bra kampanjer och rabattkoder hos Laitis!

Gå till Laitis→
 • Utgångna kampanjer

  • Fri frakt över 500:-

   När du beställer produkter för minst 500 kronor hos Laitis bjuder företaget på fraktkostnaden.

  • Allt för bilen!

   Utbudet av tillbehör till bilen är minst sagt stort hos Laitis! In och hitta det du behöver i dag!

  • Kupévärmare från 495 kronor!

   Nu hittar du kupévärmare från endast 495 kronor hos Laitis.

  Erbjudanden

  Här presenterar vi aktuella erbjudanden och kampanjer från Laitis och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya erbjudanden och vi lägger stor vikt på att dem ska vara aktuella. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Tänk på att vissa erbjudanden endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!