Lägenhet.se

Här hittar du färska kampanjer till Lägenhet.se för 2024. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Lägenhet.se...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Lägenhet.se är ett verktyg för att lättare hitta lägenhet. Det finns ett stort kontaktregister över hyresvärdar i hela Sverige och i storstäderna kan man prenumrera på “Bostad-direkt” lägenheter via SMS. Man kan även lägga in en önskar-hyra annons. Medlemskapet betalar man för en månad.

Gå till Lägenhet.se→
 • Utgångna kampanjer

  • 40 kr rabatt!

   Med denna rabattkod erhåller ni 40 kr rabatt på alla medlemskap på Lägenhet.se. Perfekt för dig som söker bostad.

  Erbjudanden

  Här presenterar vi aktuella erbjudanden och kampanjer från Lägenhet.se och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya erbjudanden och vi lägger stor vikt på att dem ska vara aktuella. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Tänk på att vissa erbjudanden endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!