KamratPosten

Här hittar du våra senaste erbjudanden på KamratPosten för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från KamratPosten...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Ungdomstidningen med extra allt!

KamratPosten, eller KP, är en ungdomstidning med fokus på det mesta! Från vänskap och kärlek till sport, nöje, nyheter, djur, idéer och tips, reportage, pyssel, klurigheter och roliga historier. 

Barn- och ungdomstidningen grundades redan på 1800-talet och är landets äldsta. Varje nummer är fyllt till bredden med det mesta och bästa; från posters och korsord till nyheter och historier. Självklart utgör läsarna själva en stor del av tidningen med inskickade frågor och insändare.

Prenumerera på KamratPosten

Blir du prenumerant på KamratPosten blir din brevlåda betydligt roligare hela 19 gånger om året! Du kan också testa på tidningen med något av erbjudandena här ovan. Älskar du att läsa kan vi också rekommendera GIRL:IT och är du ett fan av hästar får du inte missa Penny & Friends.

 • Utgångna kampanjer

  • 9 nr + biobiljett!

   Nu får du nio nummer av Kamratposten samt en biobiljett för endast 229 kronor + porto!

  • 9 nr för 198 kronor!

   Nu får du nio nummer av KamratPosten för endast 198 kronor!

  • 9 nr för 198 kronor!

   Nu får du nio nummer av Kamratposten för endast 198 kronor!

  • Välj ditt erbjudande!

   Nu kan du få nio nummer av Kamratposten för endast 198 kronor eller hela tjugo nummer plus Stora boken om Kropp & Knopp för endast 599 kronor!

  • 9 nr för 198 kronor!

   Nu får du nio nummer av Kamratposten för endast 198 kronor. Perfekt julklapp!

  • Kamratposten 19 nummer 699:-

   Prenumerera 19 nummer av Kamratposten för 699 kronor.

  • Kamratposten 19 nummer 699:-

   Prenumerera 19 nummer av Kamratposten för 699 kronor.