I Amsterdam rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till I Amsterdam för 2024. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • PENGAR TILLBAKA
 • 50 kr + 1,75 % tillbaka hos I Amsterdam!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos MyBonus får du 1,75 % tillbaka på ditt köp hos I Amsterdam. Som ny medlem får du dessutom 50 kr i extra bonus på första köpet!

  1,75 %

Upptäck Hollands huvudstad med Amsterdam City Card.

Gå till I Amsterdam→
 • Utgångna kampanjer

  • Upptäck Amsterdam!

   Gör det mesta av ditt besök i Amsterdam med Amsterdam City Card! Du får inträde till stadens museum, åker gratis med lokaltrafiken och mycket mer!

  • Upp till 150 kronor rabatt!

   Nu får du 50 kronor rabatt på 24- och 48-timmars City Cards, 100 kronor rabatt på 72-timmars City Cards och 150 kronor rabatt på 96- och 120-timmars City Cards.

  Erbjudanden

  Här presenterar vi aktuella erbjudanden och kampanjer från I Amsterdam och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya erbjudanden och vi lägger stor vikt på att dem ska vara aktuella. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Tänk på att vissa erbjudanden endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!