Himmelriket rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Himmelriket för 2024. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • PENGAR TILLBAKA
 • 50 kr + 9 % tillbaka hos Himmelriket!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos MyBonus får du 9 % tillbaka på ditt köp hos Himmelriket. Som ny medlem får du dessutom 50 kr i extra bonus på första köpet!

  9 %

På detta sättet använder du en rabattkod hos Himmelriket

Vill du visa din partner lite extra uppskattning? Med produkterna som du hittar i Himmelriket finns allt du behöver för att både du och din partner ska ha lite extra kul i sovrummet. Med dessa instruktioner kan du handla till ett billigare pris:

 1. Välj den presentkod du vill använda dig av.
 2. Kopiera koden som du hittar i det nya fönstret.
 3. Du kan även klicka dig vidare till hemsidan från samma webbfönster.
 4. Välj bland alla spännande produkter hos Himmelrikets webbshop.
 5. Klicka dig vidare till kassan.
 6. Här hittar du rabattkodsfältet, fyll i din kod.
 7. När du har aktiverat koden kan du fortsätta köpet som vanligt.

Följ dessa sju steg för att handla lite billigare du också. Vi på Kampanj samlar inte bara alla aktiva rabattkoder från både Himmelriket och många andra hemsidor, vi samlar även kampanjer, erbjudanden, utförsäljningar och mycket mer!

Köp sexleksaker och intimprodukter redan idag

Det finns något extra spännande med att köpa sexleksaker och intimprodukter. Himmelriket är ett företag som både finns på nätet och som även håller i roliga homepartyn.

Himmelriket Rabattkod

På hemsidan hittar du ett stort utbud av sexprodukter, bland annat glidmedel och massageoljor. Bland kategorierna hittar du:

 • Sexleksaker för henne
 • Sexleksaker för honom
 • Sexleksaker för båda
 • Kläder

Du hittar även en speciell sida där alla erbjudanden finns samlade. Naturligtvis kan du även hitta dessa erbjudanden här på vår sida.


Snabb och diskret leverans

Det finns många fördelar med att köpa sina intimprodukter på nätet. Du slipper gå in i en sexbutik mitt i stan. Istället kan du vänta in ett diskret paket och ta med dina produkter hem direkt.

Gå till Himmelriket→
 • Utgångna kampanjer

  • Nya erbjudanden!

   Nya erbjudanden från Himmelriket! Sänkta priser på mängder av produkter.

  • Bästa dealsen just nu!

   Missa inte dessa heta erbjudanden hos Himmelriket!

  Erbjudanden

  Här presenterar vi aktuella erbjudanden och kampanjer från Himmelriket och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya erbjudanden och vi lägger stor vikt på att dem ska vara aktuella. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Tänk på att vissa erbjudanden endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!