Dokter Online rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Dokter Online för 2024. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Dokter Online...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Dokteronline.com är aktiva sedan år 2003 och kan sätta patienter i kontakt med registrerade EU-läkare och apotek online och där patienten kan göra en förfrågan på behandlingar vid besvär och åkommor. Om läkaren godkänner patientens förfrågan skickas ett recept till ett apotek som sedan fraktar medicinen direkt hem till patienten. Säkert, smidigt och snabbt.

Gå till Dokter Online→
 • Utgångna kampanjer

  • Få diskret läkarhjälp online!

   Dokter Online erbjuder diskreta läkarkonsultationer på nätet.

  • 120 kronor rabatt!

   Nu får du 120 kronor rabatt på serviceavgiften på alla impotens-behandlingar.
   Villkor: Koden gäller endast vid köp på minst 1050 kronor.

  • 100 kronor rabatt!

   Få 100 kronor rabatt på alla behandlingar vid övervikt och impotens. Gäller köp över 840 kronor.

  • 41 kronor rabatt!

   Få 41 kronor rabatt på serviceavgiften på alla receptbelagda behandlingar.

  • 52 kronor rabatt!

   Nu får du 52 kronor rabatt på allt inom kategorin ‘För Män’.

  • 104 kronor rabatt!

   Den här koden ger dig 104 kronor rabatt!

  Erbjudanden

  Här presenterar vi aktuella erbjudanden och kampanjer från Dokter Online och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya erbjudanden och vi lägger stor vikt på att dem ska vara aktuella. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Tänk på att vissa erbjudanden endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!