Datormagazin

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Datormagazin för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Datormagazin...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Landets största datortidning!

Datormagazin är Sveriges ledande datortidning och perfekt för dig som är en mycket van användare av datorer. Här får du artiklar och nyheter från datorvärlden, mängder av tester och guider. Läs om bland annat säkerhet online, webbutveckling, programmering och olika operativsystem.

Prenumerera på Datormagazin

Blir du prenumerant på Datormagazin har du ett nytt nummer att se fram emot varje månad. Kika in erbjudandena här ovan och hitta en prenumeration som passar just dig!

 • Utgångna kampanjer

  • Bli prenumerant i dag!

   Dra i gång din prenumeration av Datormagazin i dag!