Allt Om Fritidshus

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Allt Om Fritidshus för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Allt Om Fritidshus...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Inspiration till fritidshuset & sommarstugan

Allt Om Fritidshus är magasinet för dig som vill få tips och inspiration till fritidshuset, sommarstugan och skogstorpet. Varje nummer bjuder läsaren på intressanta reportage, hemma-hos, råd och tester. Du kan bland annat läsa om hur du bygger ett växthus och väljer rätt verktyg till trädgårdsarbetet, hur du hittar rätt kamin och de allra senaste inredningstrenderna.

Prenumerera på Allt Om Fritidshus

Allt Om Fritidshus utkommer åtta gånger om året. Blir prenumerant i dag med något av erbjudandena på tidningen här ovan!

 • Utgångna kampanjer

  • Prenumerera i dag!

   Påbörja din prenumeration av Allt Om Fritidshus i dag!