Airbnb rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Airbnb för 2024. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Airbnb...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Få 360kr extra rabatt som ny medlem hos AirBnB.

Gör såhär för att få rabatt hos Airbnb

 1. Gå till erbjudandet ovan genom att klicka på "TILL KAMPANJEN"
 2. Du kommer nu till en sida som säger att du får 360kr rabatt på din första resa när du blir medlem.
 3. Bli medlem genom Google, Facebook (någon av dessa 2 går snabbast om du har konton där) eller genom att registrera dig med din epostadress.
Såhär ser det ut när du kommer till sidan, du klickar på "Skapa ett konto":

Registrera dig hos airbnb för att få en rabattkod

När du klickat på knappen kommer en ruta upp:

Rabatt hos Airbnb

Så enkelt är det! Bli medlem och få därefter 360kr att resa för på den otroligt enkla sajten Airbnb.

Gå till Airbnb→
 • Utgångna kampanjer

  • 360kr rabatt som ny medlem!

   Genom den här värvningslnken får du 15% rabatt när du bokar för första gången via Airbnb. Gäller vid bokningar för minst 690kr.

  • 135kr rabatt på upplevelser

   Bokar du en upplevelse via Airbnb istället för ett boende så får du 135kr rabatt om du använder den här länken. Gäller dig som ny medlem när du bokar för minst 455kr.

  Erbjudanden

  Här presenterar vi aktuella erbjudanden och kampanjer från Airbnb och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya erbjudanden och vi lägger stor vikt på att dem ska vara aktuella. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Tänk på att vissa erbjudanden endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!