Sembo rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Sembo för 2024. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • PENGAR TILLBAKA
 • 50 kr + Upp till 4 % tillbaka hos Sembo!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos MyBonus får du Upp till 4 % tillbaka på ditt köp hos Sembo. Som ny medlem får du dessutom 50 kr i extra bonus på första köpet!

  Upp till 4 %

Såhär använder du rabattkoderna från Kampanj.com

 1. Börja med att välja den rabattkod du vill använda till ditt köp hos Sembo genom att klicka på VISA RABATTKOD
 2. Ett fönster kommer att öppnas där den aktuella koden visas, ANTECKNA koden
 3. När du har hittat den perfekta resan på Sembo och vill gå vidare till betalning/bokning klickar du på GÅ TILL KASSAN
 4. Efter att ha fyllt i personuppgifter på de personer som ska följa med på resan och övrig information som Sembo kräver för bokning så scrollar du längre ner på första sidan. Där hittar du en text där det står JAG HAR EN ERBJUDANDEKOD
 5. Klicka på JAG HAR EN ERBJUDANDEKOD för att öppna den ruta där man fyller i rabattkoden från Kampanj.com.
 6. Fyll i rutan med den rabattkod som du antecknat sedan tidigare och klicka på OK
 7. Du har nu tagit del av och registrerat din rabattkod som du fått från Kampanj.com och på så sätt fått ett förmånligare pris på din bokning

rabattkod sembo1

rabattkod sembo2

Sembo

Sembo, även kallat semesterbolaget, säljer paketresor till både sommar- och vinterresmål, storstäder och charter. Du väljer själv hur du vill resa, flyg, färja eller bil spelar ingen roll, Sembo hittar alltid de lägsta priserna för dig genom sin lägsta prisgaranti. Det finns över 50.000 hotell, hus och lägenheter i totalt 136 länder vilket gör att det finns något för alla! Sembo är i sitt sätt att arbeta en unik resebyrå då kunden själv får möjlighet att påverka hur länge de vill resa och på vilket sätt de vill transportera sig. Det senaste året hade Sembo 120.000 resenärer med en kundnöjdhet på 97%

Sembos utbud

Sembo har ett stort utbud för att på så sätt kunna erbjuda alla kunder något i deras smak. Sembo erbjuder

 1. Hotell/Lägenhet
 2. Semesterhus
 3. Flyg
 4. Flyg+Boende
 5. Hyrbil
 6. Färja+Boende
 7. Färja/Bro

Genom att klicka på en av huvudkategorierna så kan du lätt manövrera dig fram till det datum och prisklass som du önskar åka i. Sembo ger sina kunder stora valmöjligheter genom sin webbutik där man kan välja allt från allergivänliga hotell, busiga barnhotell, romantiska hotell eller budget hotell. Ta en titt på hemsidan så hittar du garanterat det du söker

Gå till Sembo→
 • Utgångna kampanjer

  • Fina rabatter!

   Fantastiska rabatter i Frankrike i sommar!

  • 50% rabatt!

   Passa på att boka semestern till Danmark.

  • Höstweekend!

   Boka en höstweekend i storstad från 199 kr.

  • Disneyland!

   Res till Disneyland! Bo fyra nätter till priset av två!

  • Kampanj!

   Bra priser på resor till Medelhavet till hösten.

  • 20% rabatt!

   Bokar du din vinterresa redan idag finns pengar att spara. Just nu erbjuder Sembo många fina hotell och lägenheter i Österrike, Frankrike och Italien med upp til 20% rabatt. De presenterade priserna är frånpriser och gäller per hotellrum/lägenhet i en vecka.

  • Upp till 20%

   Just nu ska du spara upp till 20% på vinterns skidresa. Sembo erbjuder just nu fina hotell i bl a Österrike, Frankrike och Italien. Erbjudandet gäller oktober ut.

  • 30% rabatt Italien

   Boka nu och få upp till 30% rabatt och spara 1.500 kronor per vecka. Sembo tjuvstartar försäljningen för deras mest populära lägenhetshotell längs Adriakusten i Italien redan nu.

  • 25% Disneyland!

   Disneyland Paris - upp till 25% rabatt!
   Hela familjen två nätter från 5098 kr.

  • 35% rabatt!

   Vill du välja bland Sembos mest populära hotell och lägenheter, utnyttja deras erbjudande om öppet köp och fri ombokning och ta del av de bästa boka-tidigt-rabatterna då ska du boka redan idag!

  Erbjudanden

  Här presenterar vi aktuella erbjudanden och kampanjer från Sembo och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya erbjudanden och vi lägger stor vikt på att dem ska vara aktuella. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Tänk på att vissa erbjudanden endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!