Live it rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Live it för 2024. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • PENGAR TILLBAKA
 • 50 kr + 4,5 % tillbaka hos Live it!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos MyBonus får du 4,5 % tillbaka på ditt köp hos Live it. Som ny medlem får du dessutom 50 kr i extra bonus på första köpet!

  4,5 %

2005 gav Live it svenska folket möjligheten att ge bort upplevelser som present. Idag är Live it marknadsledande och har över 500 olika upplevelser att välja bland på den svenska marknaden. Både varumärke och utbud är starkt vilket gör att Live it för många är det självklara valet. När man köer en present från Live it får man en box med presentcheck och ett kort informationsblad om den present man har köpt. Dessa värdebevis kan köpas lite överallt, t.ex. vid matvarubutiker och liknande presentshoppar. Du köper dem självklart enklast på nätet där du kan se allt utbud och även få hjälp med att välja vilken upplevelse du vill ge bort beroende på pris, kategorier etc.

Gå till Live it→
 • Utgångna kampanjer

  • Topp 10!

   Se de 10 populäraste upplevelserna hos Liveit.

  • 20% rabatt på upplevelser!

   Än är inte sommaren slut och man får passa på att njuta av den tills den verkligen är slut. Hos Live it får du just nu 20% rabatt på tandemskärmflyg, RIB-safari och Kryssnings upplevelse för två. Ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet!

  • 15% rabatt skräckupplevelse!

   Vill du uppleva något läskigt till halloween? Hos Live it får du nu en rabattkod som ger dig 15% rabatt på läskiga upplevelser! Ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet!

  • 15% rabatt på Fars dag!

   Den 10:e november är fars dag är snart här! Live it har därför släppt en rabattkod som ger dig 15% rabatt på utvalda upplevelser! Låt din far eller fadern till dina barn uppleva något riktigt roligt och upplevelserikt till kanonpris! Ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet!
   Sök på “Fars dag” för att hitta de utvalda upplevelserna!

  • Gratis frakt hos Live it!

   Hos Live it får du fram tills den 8:e december får du fri frakt hos Live it! Spara en slant på fraktkostnaden bara genom att ange rabattkoden i kassan!

  • 10% rabatt hos Live it!

   Fram tills 8:e december får du nu 10% rabatt på hela Live it’s sortiment! Fynda roliga och spännande upplevelser till dig själv till någon i julklapp till ett fantastiskt pris! Rean ger max 350 kr rabatt.

  • 10% rabatt på upplevelser!

   Fram tills den 15:e December får du nu 10% rabatt på hela Live it’s sortiment av upplevelser! Så ifall du vill ge bort en rolig upplevelse till någon du håller nära så är detta ett utmärkt tillfälle! Ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet!

  • 15% rabatt på presentkort!

   Mellandagsrean har dragit igång hos Live it och just nu får du 15% rabatt på presentkort! Rabattkoden gäller till och med den 31:a December så passa på!

  • 10% rabatt på upplevelser!

   Snart är Alla Hjärtans Dag här och skulle du vilja göra något extra roligt med din partner? Live it har tagit fram fyra spännande upplevelser med 10% rabatt!

  • 10% rabatt på presentkort!

   Skulle du vilja ge bort ett presentkort från Live It till någon du tycker förtjänar göra något väldigt roligt? Med denna rabattkoden från Live It får du 10% rabatt på alla presentkort!

  Erbjudanden

  Här presenterar vi aktuella erbjudanden och kampanjer från Live it och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya erbjudanden och vi lägger stor vikt på att dem ska vara aktuella. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Tänk på att vissa erbjudanden endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!