MåBra

Här hittar du våra senaste erbjudanden på MåBra för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från MåBra...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Störst på hälsa!

Sveriges största hälsotidning Må Bra är för dig som vill läsa mer om kropp och själ. Varje nummer bjuder på råd, experttips, recept och personporträtt. Du kan bland annat läsa om hur du kommer i form till sommaren, hur du varvar ner och varför du ska äta fiber.

Prenumerera på Må Bra

Som prenumerant på Må Bra får du hem ett nytt nummer i brevinkastet varje månad. Starta din prenumeration redan i dag med något av erbjudandena här ovan - har du tur medföljer en fin premie!

 • Utgångna kampanjer

  • 4 nr + Emma S-kit

   Nu får du fyra nummer av Må Bra samt ett Emma S. Sensitive-kit för endast 159 kronor.

  • 6 nr + T-shirt & byxa!

   Nu får du sex nummer av Må Bra samt en T-shirt och ett par byxor från Pierre Robert för endast 399 kronor!

  • 6 nr + träningsset

   Nu får du sex nummer av Må Bra samt ett par tights och en T-shirt från Pierre Robert för endast 399 kronor.

  • 6 nr för 149 kr

   Specialerbjudande på Må Bra – sex nummer för bara 149 kronor!