KLiNGEL rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till KLiNGEL för 2024. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • PENGAR TILLBAKA
 • 50 kr + 3,5 % tillbaka hos KLiNGEL!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos MyBonus får du 3,5 % tillbaka på ditt köp hos KLiNGEL. Som ny medlem får du dessutom 50 kr i extra bonus på första köpet!

  3,5 %

5 enkla steg för att använda en rabattkod hos Klingel

Du kan få ned priset på din beställning genom att följa dessa fem enkla steg:

 1. Tryck på visa rabattkod till den kod du vill använda dig av.
 2. Kopiera koden och gå vidare till Klingel.se.
 3. Välj produkter och gå vidare till varukorgen när du har valt färdigt..
 4. Klicka dig vidare hela vägen till själva kassan för att kunna aktivera din rabattkod.
 5. Fyll i rabattkoden i rätt fält och tryck på Aktivera koden, därefter kan du beställa precis som vanligt.

Gratulrerar! Du har fått ned priset på din beställning och det tog inte ens fem minuter!


Klingel rabattkod

Klingel och deras enorma utbud

Klingel är ett varumärke som ägs och marknadsförs av Mail Order Finance GmbH. Det är med andra ord ett företag som härstammar från Tyskland. Klingel har funnits i Sverige sedan år 2003 och erbjuder främst kläder och accessoarer. Samtliga plagg i sortimentet uppfyller höga krav på kvalitet, utförande och material. Dessa plagg finns i ett stort urval av vanliga storlekar men också i specialstorlekar. Kläderna är enkla att trivas i tack vare välarbetade detaljer och bekväma kvaliteter. Klädernas material består endast av praktiska och hudvänliga material, vilket också förhöjer komfortfaktorn och tar fram det bästa i såväl modell som färgton. Du hittar klädesplagg och andra produkter från kategorier som exempelvis:

 • Badkläder
 • Kavajer
 • Blusar & Tunikor
 • Accessoarer
 • Skor
 • Smycken
 • Hem & Hushåll
 • Skönhet & Hälsa

Som du märker erbjuder Klingel mer än bara snygga kläder. Vårt tips är att du filtrerar sökningen för att hitta precis vad du söker efter. Hos Klingel är service och kvalitet det viktigaste och är du inte nöjd med ditt köp, får du pengarna tillbaka. Du kan även få ned priset genom att använda de rabattkoder du hittar hos oss. Se till att kolla in vår hemsida regelbundet, speciellt om du är ute efter att beställa något från just Klingel.

Utöver kläder erbjuder företaget även ett stort sortiment av skor, smycken och accessoarer. I webbshoppen kan du hitta precis vad du söker efter, då du kan filtrera produkterna efter en viss färg eller ett visst material. Det finns även en avdelning med artiklar för hem och hushåll, som också består av kvalitetsvaror till ett riktigt bra pris. Hos Klingel är service och kvalitet det viktigaste och är du inte nöjd med ditt köp, får du pengarna tillbaka.

Gå till KLiNGEL→
 • Utgångna kampanjer

  • Fynda hos KLiNGEL!

   Hos KLiNGEL finner du snygga dam- och herrkläder till fantastiska priser. Denna länk leder dig till deras fyndhörna där du snygga kläder till fyndpriser. Passa på för varorna finns i begränsad upplaga.

  • 100 kr rabatt på fritidsdress!

   Nu får du 100 kr rabatt på den snygg och bekväm fritidsdress från KLiNGEL. Få den för endast 349 kr (värde 449 kr).

  • 150 kr rabatt hos KLiNGEL!

   Vill du fynda snygga kläder från en klädkedja med ett brett sortiment och till bra priser? KLiNGEL har just släppt en rabattkod som ger dig 150 kr rabatt på hela deras sortiment! Erbjudandet gäller endast till och med 4 november så skynda på och fynda! Rabattkoden gäller på beställningar på minst 200 kr.

  • REA på Smycken!

   Just nu har KLiNGEL en stor rea på hela sitt sortiment av vackra smycken! Ta en titt här och passa på att fylla ditt smyckeskrin full med nya vackra smycken till kraftigt reducerade priser!

  • Fri frakt hos KLiNGEL!

   Hos KLiNGEL får du just nu fri frakt fram tills 24 December när du beställer för 200 kr eller mer! Så passa på att fynda bland mängder av snygga kläder till ett kanonpris!

  • 40% rabatt på klocka!

   Hos KLiNGEL får ni nu en klocka från Meister Anker för endast 449 kr (värde 899 kr)!

  • Armbandsur på köpet!

   Hos KLiNGEL får du nu ett vackert armbandsur när du beställer för 200 kr eller mer! Erbjudandet gäller endast under ett par dagar så passa på!

  • Få ett 100 kr presentkort!

   Fram till den 19:e Februari får du ett presentkort värde 100 kr när du beställer för 200 kr eller mer hos KLiNGEL! Ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet!

  • 54% rabatt på örhängen!

   Denna veckas erbjudande hos KLiNGEL är ett par vackra örhängen med ett Gepard-mönster till billiga 729 kr (värde 1599 kr).

  • 15% rabatt på nattplagg!

   Just nu får du 15% rabatt på mängder av snygga nattplagg hos KLiNGEL!

  Erbjudanden

  Här presenterar vi aktuella erbjudanden och kampanjer från KLiNGEL och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya erbjudanden och vi lägger stor vikt på att dem ska vara aktuella. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Tänk på att vissa erbjudanden endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!