Allt Om Whisky

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Allt Om Whisky för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Allt Om Whisky...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Störst på whisky och öl!

Allt Om Whisky är Skandinaviens största whisky- och öltidning. Oavsett om du redan har en van whiskymun eller om du är sugen på att lära dig mer om denna gyllene dryck är detta magasinet för dig. I varje nummer får du artiklar och reportage om allt från ölens historia till nya spännande whiskyproducenter, du får omfattande tester av olika sorter, intervjuer med känt branschfolk och användbara tips.

Prenumerera på Allt Om Whisky

Se till att alltid få hem tips, tester och nyheter om din favoritdryck! Bli prenumerant på Allt Om Whisky i dag och du kan se fram emot sex nya nummer i brevlådan varje år. Här ovan ger vi dig de bästa erbjudande på tidningen just nu!

 • Utgångna kampanjer

  • Prenumerera i dag!

   Påbörja din prenumeration av Allt Om Whisky i dag!