Goal

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Goal för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Goal...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Fullt fokus på fotboll

GOAL är tidningen med allt om internationell fotboll. Här får du läsa om de bästa spelarna, de nya stjärnskotten och de största ligorna. I varje nummer får du intervjuer, reportage, rankinglistor, fakta och posters.

Prenumerera på GOAL

Som prenumerant på GOAL kan du se fram emot ett nytt fotbollsspäckat nummer varje månad. Starta din prenumeration redan i dag med något av dessa erbjudanden - missa inte heller chansen att få med en fin premie på köpet!

 • Utgångna kampanjer

  • 6 nr + handduk!

   Nu får du sex nummer av Goal samt en snygg Goal-handduk för endast 169 kronor!

  • 12 nr + badlakan!

   Nu får du tolv nummer av Goal samt ett coolt badlakan för endast 639 kronor!

  • 3 nr + solglasögon!

   Nu får du tre nummer av Goal samt ett par fräcka solglasögon för endast 99 kronor + porto!

  • Prenumerera på GOAL!

   Bli prenumerant på GOAL i dag!