Allers

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Allers för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

    Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Allers...

    Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

    Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Sveriges största veckotidning

Allers är en svensk veckotidning där du bland annat kan läsa reportage om livsöden, få mode- och skönhetstips samt träningsinspiration och recept. Tidningen har getts ut sedan 1879 och är i dag landets största veckotidning. Läs bland annat om hur du lyckas med tårtbotten, få tips på sommarklänningar, intervjuer med kända personligheter och lös mängder av kryss.

Prenumerera på Allers

Prenumerera på Allers och få hem intressant läsning en gång i veckan. Kika in de bästa prenumerationserbjudandena just nu på tidningen här ovan!