flyghjälp.se rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till flyghjälp.se för 2024. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • PENGAR TILLBAKA
 • 50 kr + 100 kr tillbaka hos flyghjälp.se!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos MyBonus får du 100 kr tillbaka på ditt köp hos flyghjälp.se. Som ny medlem får du dessutom 50 kr i extra bonus på första köpet!

  100 kr

Flyghjälp.se är precis vad det låter - en tjänst som hjälper dig när det uppstått problem med din flygresa. Här kan du räkna ut hur mycket kompensation du har rätt till och få juridisk hjälp mot flygbolagen.

Gå till flyghjälp.se→
 • Utgångna kampanjer

  • Upp till 6000:- i kompensation

   Få upp till 6 000 kronor i kompensation per passagerare vid försenat, överbokat eller inställt flyg med hjälp av Flyghjälp.se!

  Erbjudanden

  Här presenterar vi aktuella erbjudanden och kampanjer från flyghjälp.se och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya erbjudanden och vi lägger stor vikt på att dem ska vara aktuella. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Tänk på att vissa erbjudanden endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!