Burda Easy Fashion

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Burda Easy Fashion för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Burda Easy Fashion...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Lär dig sy egna kläder!

Burda Easy Fashion är modetidningen för dig som vill sy egna kläder. Tidningen riktar sig till dig som är nybörjare och i varje nummer får du mängder av beskrivningar och mönster.

Prenumerera på Burda Easy Fashion

Som prenumerant på Burda Easy Fashion har du två nya inspirerande nummer att se fram emot varje år. Här ovan har vi samlat de bästa prenumerationserbjudandena på tidningen just nu. För än mer inspiration kika in tidningarna Allt Om Handarbete och Burda Plus!

 • Utgångna kampanjer

  • Bli prenumerant i dag!

   Starta din prenumeration av Burda Easy Fashion i dag!