Privata Affärer

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Privata Affärer för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Privata Affärer...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Störst i Norden på privatekonomi

Privata Affärer tidningPrivata Affärer är Nordens största tidning med fokus på privatekonomi. Här får du alltid nyheter, råd, tips och analyser om ditt sparande. Du kan bland annat läsa om pensioner och försäkringsbolag, om fonder och aktier, om vardagsjuridik och lån.

Dessutom får du tillgång till modellportföljer med aktier och fonder samt tips om bilar och resor värda sitt pris. Privata Affärer är tidningen för dig som vill ha bättre koll på din ekonomi och ett rikare liv!

Prenumerera på Privata Affärer

Som prenumerant på Privata Affärer får du hem en ny tidning i brevlådan varje månad. Prova på några enstaka nummer tidningen med något av erbjudandena här ovan! Du kan då få med premier på köpet så som snygga glas, intressanta böcker och plånböcker.

För än mer koll på din privatekonomi och placeringstips kan vi rekommendera Placeringsguiden. För bredare läsning är Dagens Industri ett hett tips!

Privata Affärer erbjudande Privata Affärer prenumeration

 • Utgångna kampanjer

  • 6 nr + PLG & kronografklocka!

   Nu får du sex nummer av Privata Affärer + två nummer av PlaceringsGuiden och en snygg kronografklocka för endast 199 kronor + porto!

  • 6 nr + kronografklocka

   Nu får du sex nummer av Privata Affärer, två nummer av PlaceringsGuiden samt en kronografklocka för endast 199 kronor + porto.

  • 6 nr + ölglas!

   Nu får du sex nummer av Privata Affärer, två nummer av Placeringsparguiden samt två par ölglas från Iittala för endast 199 kronor + porto.

  • 6 nr + PLG & powerbank

   Nu får du sex nummer av Privata Affärer, två nummer av Placeringsguiden samt en powerbank för endast 199 kronor + porto.

  • 6 nr + ölglas från Iittala

   Nu får du sex nummer av Privata Affärer, två nummer av Placeringsguiden samt två ölglas från Iittala för endast 199 kronor + porto.

  • 6 nr + kronografklocka

   Nu får du sex nummer av Privata Affärer, två nummer av Placeringsguiden samt en elegant kronografklocka för endast 199 kronor + porto.

  • 6 nr + klocka & korthållare

   Nu får du sex nummer av Privata Affärer, två nummer av Placeringsparguiden samt en klocka och en korthållare för endast 199 kronor + porto.

  • 6 nr + skärbräda & kniv

   Nu får du sex nummer av Privata Affärer, två nummer av Placeringsguiden samt en skärbräda och en kniv från Fiskars för endast 199 kronor + porto

  • 6 nr + ölglas

   Nu får du sex nummer av Privata Affärer samt två ölglas från Iittala för endast 199 kronor + porto.

  • 6 nr + bok & powerbank

   Nu får du sex nummer av Privata Affärer samt två nummer av Placeringsguide, en bok och en powerbank för endast 199 kronor + porto.