Placeringsguiden

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Placeringsguiden för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Placeringsguiden...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Sveriges ledande börstidning

Placeringsguiden är en specialtidning från Privata Affärer med tips och råd för ett lyckosamt placerande. I varje nummer får du vägledning om aktier och fonder från placeringskribenter, analyser, intervjuer och nyheter. Du får exempel på portföljer och tips om hur du gör för att få hög avkastning. 

Läs bland annat om utsikterna för räntefonder, se vilka bolagsaktier som förväntas öka mest det kommande året och de hetaste marknaderna just nu.

Prenumerera på Placeringsguiden

Som helårsprenumerant får du hem Placeringsguiden elva gånger om året. Här ovan hittar du flera prova-på-erbjudanden med premier på köpet. Du kan bland annat få med kockknivar, skärbräda och powerbank.

Ytterligare magasin med fokus på aktier och fonder är Privata Affärer.

 • Utgångna kampanjer

  • 6 nr + skärbräda & knivar!

   Nu får du sex nummer av Placeringsguiden samt en skärbräda, en kockkniv och en brödkniv från Fiskars för endast 199 kronor + porto.

  • 4 nr + plånbok

   Nu får du fyra nummer av Placeringguiden och en skimningsskyddad skinnplånbok för endast 199 kronor + porto.

  • 4 nr + stilsäker Quartzklocka

   Nu får du fyra nummer av Placeringsguiden samt en stilsäker Quartzklocka för endast 199 kronor + porto.

  • 4 nr + väderstation

   Nu får du fyra nummer av av Placeringsguiden samt en praktisk väderstation för endast 199 kronor + porto.

  • 4 nr + väderstation

   Nu får du fyra nummer av Placeringsguiden och en praktisk väderstation för endast 199 kronor + porto.