Gods & Gårdar

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Gods & Gårdar för 2022. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

 • 2 nummer 50% rabatt

  Gäller t.o.m. 2023-03-26

  Just nu kan du köpa 2 nummer av Gods & Gårdar för endast 99kr

  Till kampanjen →
  50%
 • 4 nummer 50% rabatt

  Gäller t.o.m. 2023-03-10

  Just nu kan du köpa 4 nummer av Gods & Gårdar för endast 198kr

  Till kampanjen →
  50%

För dig som brinner för kulturarvet

Gods & Gårdar tidningserbjudandeGods & Gårdar är magasinet för den mogna läsaren som brinner för det svenska kulturarvet och uppskattar anrika miljöer. I varje nummer får du läsa om konst, antikviteter och herrgårdsliv. Du får inredningsinspiration från svenska gårdar och slott, råd om byggnadsvård och exklusiva shoppingtips. Dessutom får du följa med hem till människorna som vårdar vårt kulturarv, som renoverar med försiktighet och som lever det goda livet.

Prenumerera på Gods & Gårdar

Bli prenumerant hos Gods & Gårdar i dag och få hem upp till tolv nummer varje år. Här ovan har vi dessutom samlat de bästa erbjudandena just nu för dig som vill testa på tidningen en kortare period - och få en premie på köpet. Har du tur får du med ett ljuvligt doftljus eller kanske vackert porslin från ett välkänt märke.

Är du ett fan av det gamla - men älskar samtidigt det moderna? Då ska du kika in inrednings- och antiktidningen Hem & Antik. Missa inte heller Gård & Torp eller Lantliv.

Gods & Gårdar tidningserbjudande Gods & Gårdar kampanj

FRÅGOR OCH SVAR

Vilka premier brukar ingå i prenumerationerna?

Vilka premier som ingår i en prenumeration på Gods & Gårdar kan variera. Det kan bland annat vara doftljus eller porslin. Ibland finns även erbjudanden utan premier, men som i stället ger dig tidningen till ett betydligt lägre pris.

Hur mycket pengar kan jag spara?

Hur mycket pengar som du sparar varierar med vilka kampanjer som finns just nu – jämför alla erbjudanden för att se hur stor din besparing kan bli!

Vad kan jag läsa om i Gods & Gårdar?

Gods & Gårdar presenterar bland annat reportage från vackra miljöer och byggnadsråd för den som uppskattar herrgårdsliv.

 • Utgångna kampanjer

  • 6 nr + stor skål!

   Nu får du sex nummer av Gods & Gårdar samt en stor skål ur serien Ostindia Floris från Rörstrand för endast 299 kronor + porto.

  • 2 nr för 99 kr

   Köp två nummer av Gods & Gårdar och få 50 % rabatt på priset.

  • 4 nr för halva priset

   Just nu får du fyra nummer av Gods & Gårdar för halva priset – endast 198 kronor.

  • 3 nr, 50% rabatt

   Nu får du tre nummer av Gods & Gårdar för bara 149 kronor + porto.