Cykla

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Cykla för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Cykla...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Vätternrundans officiella magasin

Cykla är magasinet för dig som planerar att cykla Vätternrundan eller som helt enkelt bara älskar att cykla. I tidningen går det att läsa nyheter och reportage från cykelvärlden, om träning och motion, intervjuer med kända idrottsprofiler och om cyklar och prylar.

Prenumerera på Cykla

Cykla - Vätternrundans Officiella Magasin delas ut fyra gånger om året. Alla som anmält sig till cykelveckan i Motala får hem tidningen i brevlådan, men det är också möjligt att prenumerera utan att svettas en droppe! Här hittar du de bästa prenumerationserbjudandena just nu.

 • Utgångna kampanjer

  • Prenumerera på Cykla!

   Bli prenumerant på Cykla i dag!