Residence

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Residence för 2022. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Residence...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Residence ger dig inspirerande läsning inom skandinavisk design, inredning, formgivning och arkitektur. Residence finns för att hylla, guida och inspirera dig till större inredningsdrömmar. E-tidning ingår i prenumerationen.

FRÅGOR OCH SVAR

Vilka erbjudanden finns att välja på?

Residence erbjuder flera olika typer av erbjudanden. Antingen kan du få köpa tidningen till ett rabatterat pris, eller så kan du teckna en prenumeration och få en premie på köpet.

Hur mycket pengar kan jag spara?

Storleken på din besparing har att göra med vilket erbjudande du väljer – jämför kampanjerna för att hitta det bästa alternativet.

Vad kan jag läsa om i Residence?

I Residence kan du hitta artiklar och nyheter om bland annat skandinavisk design och inredning.

 • Utgångna kampanjer

  • 10 nr för 399 kr

   Just nu får du tio nummer av Residence för 399 kronor.