National Geographic

Här hittar du våra senaste erbjudanden på National Geographic för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från National Geographic...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

För den nyfikna

National Geographic erbjudandeHur påverkas vi av den globala uppvärmningen, hur många nya djurarter hittas varje år och vad arbetade egentligen Stephen Hawking med? Allt det här och så mycket mer kan du läsa om i National Geographic - tidningen för dig som är nyfiken på hela världen! National Geographic ges i dag ut på över 40 olika språk och har omkring 40 miljoner läsare.

I varje nummer kan du ta del av de senaste upptäckterna, förlora dig själv i medryckande reportage och läsa om historiska händelser. Följ med till platser få människor har besökt via spännande fotoserier, häng med arkeologerna på expedition och få koll på de allra senaste utvecklingarna.

Prenumerera på National Geographic

Lär dig något nytt och få mer koll på omvärlden varje månad med en prenumeration på National Geographic! Här har vi samlat de hetaste erbjudandena just nu som kommer med premier på köpet. Du kan bland annat få en windbreaker-jacka, en proffsig kikare och en högtalare helt utan kostnad.

Suktar du efter än mer vetenskap, natur, teknik och storslagna fotoreportage kan vi rekommendera Illustrerad Vetenskap.

National Geographic tidningsprenumeration National Geographic tidning

 • Utgångna kampanjer

  • 4 nr + knivset!

   Nu får du fyra nummer av National Geographic samt ett Omakase-knivset från Hasaki för endast 169 kronor.

  • 3 nr + digital tidning!

   Nu får du tre nummer av National Geographic samt en digital tidning med tema ‘Vikingarna’ för endast 69 kronor.

  • 5 nr + kikare!

   Nu får du fem nummer av National Geographic samt en proffsig kikare för endast 199,50 kronor + porto.