Min Häst

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Min Häst för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Min Häst...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

För dig som älskar hästar

Min Häst är tidningen för dig mellan 7-14 år som bara inte kan få nog av hästar! Här får du mängder av spännande hästserier där den mest kända kanske är den om Världens mesta häst Mulle. Dessutom är varje nummer fyllt till bredden av fakta, artiklar, poster och läsarsidor.

Prenumerera på Min Häst

Som prenumerant på Min Häst får du hem hela 26 nummer om året - det betyder ett nytt nummer i brevlådan varannan vecka! Starta din prenumeration redan nu med någon av erbjudandena här ovan. Missa inte chansen att få med en fin premie på köpet så som en bok.

 • Utgångna kampanjer

  • 13 nr + målarbok!

   Nu får du tretton nummer av Min Häst samt målarboken “Måla Hästar” för endast 399 kronor!

  • 26 nr + bok!

   Nu får du 26 nummer av Min Häst samt boken “Min Hästs Bästa - Volym 5” för endast 799 kronor!

  • 3 nr + strandväska!

   Nu får du tre nummer av Min Häst samt en Mulle-beach bag för endast 99 kronor + porto!