Ljud & Bild

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Ljud & Bild för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Ljud & Bild...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Stenkoll på ljud och bild

Ljud & Bild är tidningen för dig som vill veta allt om ljud och bild. Här får du som läsare tester av allt från TV-apparater och hemmabiosystem till mobiltelefoner och laptops. Dessutom nyheter och reportage.

Prenumerera på Ljud & Bild

Ljud & Bild ges ut elva gånger om året. Starta din prenumeration på tidningen redan i dag, här ovan hittar du flera erbjudanden med och utan premier.

 • Utgångna kampanjer

  • 11 nr + hörlurar!

   Nu får du elva nummer av Ljud & Bild samt ett par Jabra Vox In Ear-hörlurar för endast 549 kronor!

  • 11 nr + 11 Blu-ray & högtalare

   Nu får du elva nummer av Ljud & Bild samt elva stycken Blu-ray-filmer och en JABRA SOLEMATE MINI högtalare för endast 949 kronor!

  • 6 nr för 325 kronor!

   Nu får du sex nummer av Ljud & Bild för endast 325 kronor.