Julia

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Julia för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Julia...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

För tjejer mellan 9-14 år

Julia är en tidning framtagen för tjejer mellan 9-14 år där du kan läsa om kärlek, kändisar, mode, skolan och bästisar. Få tips på romantiska komedier, skvaller från Hollywood, hur du gör ditt egna smink, spännande tester, tävlingar och mycket mer!

Prenumerera på Julia

Få hem kärlekstips, trender och inspiration direkt till dörren varje månad! Starta din prenumeration på Julia i dag med något av erbjudandena här ovan. Missa inte chansen att få hem tidningen med en fin premie på köpet.

 • Utgångna kampanjer

  • 6 nr + Lip Smacker!

   Nu får du sex nummer av Julia samt en sex stycken Lip Smacker för endast 259 kronor!

  • 12 nr + Chupa Chups Lip Balm!

   Nu får du 12 nummer av Julia samt Chupa Chups Lip Balm i tre olika smaker för endast 499 kronor.

  • 3 nr + solglasögon!

   Nu får du tre nummer av Julia samt ett par fräcka solglasögon för endast 99 kronor + porto!