Hus & Hem

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Hus & Hem för 2024. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Hus & Hem...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Ett älskat hus- och inredningsmagasin

Hus & Hem är svenskarnas favorittidning när det kommer till hus och inredning. Varje nummer är fullspäckat av hemma hos-reportage, besök i fantastiska trädgårdar, gör-det-själv, nyttiga tips och råd samt mängder av kunskap. Du kan bland annat läsa om hur du bygger ett hönshus eller en sittpuff, om festliga dukningar, säsongens snyggaste soffor och hur du lyckas med syrener.

Prenumerera på Hus & Hem

Som prenumerant på Hus & Hem dimper det ned 15 nya nummer på hallmattan varje år. Påbörja din prenumeration redan i dag med något av erbjudandena här ovan - har du tur medföljer en fin premie på köpet.

 • Utgångna kampanjer

  • 3 nr + blomvattnare!

   Nu får du tre nummer av Hus & Hem samt tre stycken blomvattnare för endast 149 kronor.

  • Hus & Hem 7 nummer 469:-

   Prenumerera 7 nummer av Hus & Hem för 469 kronor.